Νέα δεδομένα για τον δανεισμό του Βαγιαννίδη

Νέα δεδομένα για τον δανεισμό του Βαγιαννίδη

Η πλευρά του 19χρονου δεξιού μπακ θεωρεί ως ενδεδειγμένη επιλογή μία ομάδα στη Serie B, ενώ η Ίντερ έχει μεταβάλλει τη στάση της.

Την Κυριακή μία ιταλική ιστοσελίδα ισχυρίστηκε ότι η πλευρά του Γιώργου Βαγιαννίδη έκανε κρούση σε Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, με σκοπό να επιστρέψει στην Ελλάδα ως δανεικός από την Ίντερ.

Ωστόσο, η πραγματικότητα για τον 19χρονο δεξιό μπακ είναι διαφορετική. Ο Βαγιαννίδης συζήτησε με τους εκπροσώπους του και κρίνουν ότι το ιδανικό για την καριέρα του είναι να παίξει με δανεισμό στη Serie B.

Αυτό θα βοηθήσει τον νεαρό ποδοσφαιριστή να εγκλιματιστεί στην Ιταλία, ενώ οι άνθρωποι της Ίντερ θα τον παρακολουθούν πιο εύκολα. Διότι η εμπειρία από τη Σεντ Τρούιντεν ήταν απογοητευτική για τον «Βάγια» και ξεπέρασε τους χειρότερους φόβους του.

Συνεπώς, με τη συνδρομή των «νερατζούρι» θα αναζητηθεί μία ομάδα στη δεύτερη κατηγορία του ιταλικού ποδοσφαίρου, για να αγωνιστεί ο Βαγιαννίδης.

Το νέο στοιχείο στον δανεισμό του Βαγιαννίδη, είναι ότι η Ίντερ δέχεται να τον παραχωρήσει για δύο χρόνια και όχι για έναν. Ώστε ο εκάστοτε προπονητής να μην αντιμετωπίζει τον 19χρονο δεξιό μπακ ως αναλώσιμο και να τον υπολογίζει στο πλάνο του.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ