Sky Sports: «Η Γουλβς έτοιμη να υπογράψει τον Ζοσέ Σα»

Sky Sports: «Η Γουλβς έτοιμη να υπογράψει τον Ζοσέ Σα»

Η αγγλική ιστοσελίδα αναφέρεται στις εξελίξεις στην υπόθεση του Ρουί Πατρίτσιο και στην κίνηση των «Λύκων» για τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού.

Εν αναμονή των εξελίξεων στη διαπραγμάτευση της Γουλβς με τη Ρόμα για τον Ρουί Πατρίτσιο, βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Η υπόθεση τον ενδιαφέρει άμεσα, αφού οι «Λύκοι» προορίζουν τον Ζοσέ Σα για αντικαταστάτη του συμπατριώτη του, εφόσον ο διεθνής Πορτογάλος γκολκίπερ αφήσει το Γούλβερχαμπντον για τη Ρώμη.

Ο οποίος Ρουί Πατρίτσιο έχει συμφωνήσει με τους «τζιαλορόσι», όπως αποκαλύπτει σε tweet του ο γνωστός Ιταλός δημοσιογράφος του Sky Sports, Φαμπρίζιο Ρομάνο. Τι απομένει; Η συμφωνία της Ρόμα με τη Γουλβς, που ακόμα δεν έχει κλείσει, αλλά θεωρείται δύσκολο να μην επιτευχθεί.

Αυτός είναι και ο λόγος που η αγγλική ομάδα έχει κάνει την προεργασία της με τον Ζοσέ Σα. Πάντα στο ίδιο tweet, o Ρομάνο αναφέρει πως η Γουλβς είναι έτοιμη να υπογράψει με τον γκολκίπερ των «ερυθρολεύκων» αμέσως μόλις πουλήσει τον Ρουί Πατρίτσιο.

Είναι προφανές ότι τα γεγονότα «τρέχουν» και πιθανώς στα επόμενα 24ωρα να πάρουν οριστική μορφή. Ο Ζοσέ Σα περιμένει με μεγάλο ενδιαφέρον να μάθει τα νεότερα για την καριέρα του, ενώ ο Ολυμπιακός κινεί τη δική του διαδικασία για να αναπληρώσει το κενό του τη στιγμή που θα προκύψει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ