Σπαλ – Μπολόνια 1-0

Σπαλ – Μπολόνια 1-0

Ο Ματία Ντέστρο έχασε μια ανεπανάληπτη ευκαιρία στη τελευταία φάση του αγώνα και η Σπαλ πανηγύρισε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της, ανεβαίνοντας πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Την προηγούμενη αγωνιστική πήρε τρίποντο στην έδρα της Κροτόνε, προσπερνώντας τη στη βαθμολογία. Σήμερα, η Σπαλ επικράτησε 1-0 της Μπολόνια στο Πάολο Μάτσα και πανηγύρισε για πρώτη φορά φέτος δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο ιταλικό πρωτάθλημα, μια νίκη που την έφερε πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Οι φιλοξενούμενοι μπορούν κάλλιστα να πιστεύουν ότι δέχθηκαν… μούντζα από την τύχη, με τον Πόλι να τραυματίζεται στο 8′ και να γίνεται αλλαγή, τον Γκονζάλες να δέχεται απευθείας κόκκινη στο 10′ και τον Ντέστρο να χάνει στη τελευταία φάση του παιχνιδιού την ευκαιρία της χρονιάς!

Η Σπαλ απείλησε στο 13′, με την απευθείας εκτέλεση του φάουλ που έφερε την αποβολή και στο 34′, με το σουτ του Λατσάρι να φεύγει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι και πήρε κεφάλι στο σκορ στο 48′. O Χελάντερ απομάκρυνε με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ, με τον Γκράσι να δοκιμάζει απευθείας το πόδι του από το ύψος του τόξου και  α στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του του Μιράντε. Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων οι γηπεδούχοι έμειναν και αυτοί με δέκα και δευτερόλεπτα αργότερα ο Ντέστρο δεν μπόρεσε εξ επαφής και προ ανυπεράσπιστης εστίας να ισοφαρίζει.

Η χαμένη ευκαιρία του Ντέστρο

Τα highlight της αναμέτρησης

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ