Παστόρε – «Δεν έχω προτάσεις»

Παστόρε – «Δεν έχω προτάσεις»

Ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν υπολογίζει τον Χαβιέ Παστόρε ο οποίος θέλει να φύγει από τη Ρόμα αλλά όπως υποστηρίζει δεν έχει προτάσεις.

Ο Χαβιέ Παστόρε είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές της Ρόμα, τους οποίους δεν υπολογίζει ο Ζοσέ Μουρίνιο και κατά συνέπεια έχει μπει στον κατάλογο με τους υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστές.

Ομως τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά, δεδομένου ότι, όπως αποκάλυψε ο Αργεντινός άσος, δεν είναι εύκολο να βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

«Θα ήθελα να απαλλάξω τη Ρόμα από το συμβόλαιό μου, αλλά αυτήν την περίοδο, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, δεν υπάρχουν συγκεκριμένες προτάσεις για εμένα», ανέφερε αρχικά και συνέχισε: Δυστυχώς, δεν αγωνίσθηκα σχεδόν καθόλου τους τελευταίους μήνες της περασμένης σεζόν, ακόμη και όταν ήμουν σε καλή κατάσταση. Έτσι, κανείς δεν μπορούσε να με δει. Δεν είχα καν την ευκαιρία να συστηθώ στον νέο προπονητή. Ο σύλλογος αποφάσισε να μας δανείσει ή να μας παραχωρήσει, οπότε γυμνάζομαι μόνο με τους παίκτες που περιμένουν να λυθεί η συνεργασία τους. Θα δούμε τι θα γίνει μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου. Από την πλευρά μου, θέλω να μείνω στην Ευρώπη, αλλά δεν θέλω να πάω και όπου να ΄ναι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ