Μαρότα – «Ο Λαουτάρο Μαρτίνες αποφάσισε να μείνει στην Ίντερ»

Μαρότα – «Ο Λαουτάρο Μαρτίνες αποφάσισε να μείνει στην Ίντερ»

Ο CEO της Ίντερ, Πέπε Μαρότα αποκάλυψε με δηλώσεις του, ότι ο Λαουτάρο Μαρτίνες θα μείνει στους Νερατζούρι παρά το ενδιαφέρον που υπάρχει από άλλες ομάδες.

Τέλος σε οποιαδήποτε σενάρια που θέλουν το μέλλον του Λαουτάρο Μαρτίνες εκτός Ίντερ έβαλε ο CEO των Νερατζούρι, Πέπε Μαρότα.

Ο Ιταλός διοικητικός παράγοντας μίλησε στο DAZN και ουσιαστικά επιβεβαίωσε όσα κυκλοφόρησαν το τελευταίο διάστημα, τα οποία ήθελαν τον Αργεντινό να αρνείται τις προσφορές που υπήρξαν για αυτόν και να μένει πιστός στην Ίντερ.

Ο Μαρότα ανέφερε συγκεκριμένα: «Ο Λαουτάρο Μαρτίνες αποφάσισε να μείνει στην Ίντερ. Θέλει πολύ να παραμείνει μαζί μας, παρά το γεγονός πως πολλές ομάδες μας πλησίασαν για να τον αποκτήσουν. Είμαστε πολύ περήφανοι για αυτόν».

Η ομάδα που προσπάθησε περισσότερο από κάθε άλλη να τον αποκτήσει ήταν η Τότεναμ, η οποία πρόσφερε στους Νερατζούρι 70 εκατομμύρια ευρώ για να τους πείσουν να πουν το «ναι».

Πλέον, ο Λαουτάρο είναι έτοιμος να ηγηθεί της Ίντερ στην προσπάθεια της ομάδας του Ιντζάκι να παραμείνει στο θρόνο του πρωταθλήματος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ