Ο Τορέιρα θα συνεχίσει στη Ρόμα του Μουρίνιο

Ο Τορέιρα θα συνεχίσει στη Ρόμα του Μουρίνιο

Παίκτης του Ζοσέ Μουρίνιο στην Ρόμα θα γίνει ο Λούκας Τορέιρα, με τον Ουρουγουανό να γυρνάει πίσω στην αγαπημένη του Ιταλία.

Η τελευταία χρονιά ήταν πολύ δύσκολη για τον Λούκας Τορέιρα. O Ουρουγουανός μέσος δεν πέρασε καθόλου καλά στην Ατλέτικο Μαδρίτης, αντιμετωπίζοντας όπως παραδέχθηκε και ο ίδιος πρόβλημα με την κατάθλιψη. Η επιστροφή του στην Άρσεναλ ήταν επιτακτική, αλλά ούτε στους Κανονιέρηδες δεν πρόκειται να μείνει.

Ο 25χρονος ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με την Ιταλία να αποτελεί έναν ιδανικό προορισμό. Άλλωστε ο ίδιος ο Τορέιρα έχει εκφράσει πολλάκις την επιθυμία του να επιστρέψει στην χώρα, εκεί όπου πέρασε καταπληκτικά αγωνιζόμενος με την φανέλα της Σαμπντόρια. Είναι χαρακτηριστικό πως και στην περίοδο που ήταν στην Άρσεναλ, πήγαινε όταν του το επέτρεπε το πρόγραμμά του και παρακολουθούσε αγώνες της «Σαμπ».

Φαίνεται πως η επιθυμία του θα πραγματοποιηθεί, με την Ρόμα του Ζοσέ Μουρίνιο να είναι η επικρατέστερη για να τον αποκτήσει. Αυτή τη στιγμή, οι Τζιαλορόσι βρίσκονται σε συζητήσεις με την Άρσεναλ και μένει να φανεί αν θα πάρουν τον Τορέιρα δανεικό ή με κανονική μεταγραφή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ