Νάπολι – Τα σημάδια που δειχνουν… πώληση του Μανωλά

Νάπολι – Τα σημάδια που δειχνουν… πώληση του Μανωλά

Η ιταλική εφημερίδα «Corriere Del Mezzogiorno» εξηγεί γιατί η αποχώρηση του Έλληνα αμυντικού από τη Νάπολι μοιάζει να έχει δρομολογηθεί.

Το όνομα του Κώστα Μανωλά έχει τεθεί στο επίκεντρο της επικαιρότητας της Νάπολι, αφού πρόκειται για τον βασικό κεντρικό αμυντικό της και η επικείμενη αποχώρηση του για τον Πειραιά, είναι ένα πολύ σημαντικό γεγονός.

Άλλωστε, ο προπονητής, Λουτσιάνο Σπαλέτι, εξέφρασε δημοσίως την επιθυμία του να διατηρηθεί ο Μανωλάς στο ρόστερ και τον συμπεριέλαβε στην ενδεκάδα για την πρεμιέρα του Καμπιονάτο, στο παιχνίδι με τη Βενέτσια.

Παρότι τα ρεπορτάζ από τον ιταλικό Νότο αναφέρουν πως δεν έχει επιτευχθεί συμφωνία ανάμεσα στους «παρτενοπέι» και στους «ερυθρόλευκους» για τον Έλληνα αμυντικό, εντούτοις τα σημάδια δείχνουν πως ο 30χρονος αμυντικός δεν θα παραμείνει στο στάδιο «Ντιέγκο Μαραντόνα».

Η ιταλική εφημερίδα «Corriere Del Mezzogiorno» εξηγεί στο κυριακάτικο ρεπορτάζ της ότι οι ιθύνοντες της Νάπολι προετοιμάζουν την επόμενη μέρα για το κέντρο της άμυνας, μετά την πώληση του Κώστα Μανωλά.

Διότι οι υπεύθυνοι της ομάδας όχι μόνο έχουν δημιουργήσει μία short-list με στόπερ, τον Σενεσί της Φέγενορντ, τον Ρουγκάνι της Γιουβέντους και τον ελεύθερο Μουσταφί, αλλά έχουν προχωρήσει και σε προκαταρκτικές συζητήσεις για να μάθουν τι ισχύει με κάθε περίπτωση.

Η συγκεκριμένη short-list έχει την έγκριση του Λουτσιάνο Σπαλέτι, ο οποίος έχει ιεραρχήσει τους τρεις αμυντικούς για τη σειρά προτίμησης. Κάτι που σημαίνει πως και ο Ιταλός προπονητής έχει αποδεχτεί στο μυαλό του την προοπτική να χάσει τον Μανωλά.

Αναφορικά με την υπόθεση του Έλληνα ποδοσφαιριστή, η εφημερίδα γράφει ότι ο Ολυμπιακός και η Νάπολι έχουν διαφορά στο οικονομικό, αλλά η επιθυμία του παίκτη να επαναπατριστεί παίζει σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ