Γιουβέντους – Έμπολι 0-1 – Γιουβέντους σε κρίση

Γιουβέντους – Έμπολι 0-1 – Γιουβέντους σε κρίση

Ούτε τώρα η Γιουβέντους. Μετά την ισοπαλία στην πρεμιέρα, η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι γνώρισε ήττα σοκ με 1-0 μέσα στο Τορίνο από την Έμπολι και ήδη βρίσκεται στο -5 από την Ίντερ και την κορυφή.

Δε λέει να σηκώσει κεφάλι η Γιουβέντους. Μετά την ισοπαλία (2-2) στην πρεμιέρα με την Ουντινέζε, η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι υπέπεσε σε ακόμη μία γκέλα και γνώρισε ήττα σοκ με 1-0 από την Έμολι μέσα στο Τορίνο για την 2η αγωνιστική της Serie A.

Η «Γηραιά Κυρία» δεν ήταν καθόλου καλή, η Έμπολι εκμεταλλεύτηκε τη μία από τις λιγοστές καθαρές ευκαιρίες της και κατάφερε να φύγει με ένα τεράστιο διπλό από την έδρα της Γιουβέντους, «ισοφαρίζοντας» έτσι και την ήττα στην πρεμιέρα από τη Λάτσιο.

Στα… βαθιά με το «καλημέρα» οι «μπιανκονέρι» που ήδη είναι στο -5 από την κορυφή και την Ίντερ που δείχνει ικανή για το back to back

Το γκολ των φιλοξενούμενων ήρθε στο 21ο λεπτό, όταν μετά από συνεχόμενες κόντρες ο Μανκούζο σούταρε και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σέζνι για το 1-0, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Σέζνι, Ντε Λιχτ, Ντανίλο, Σάντρο, Μπονούτσι, ΜακΚένι (46’ Μοράτα), Μπεντανκούρ (66’ Λοκατέλι), Ραμπιό (55’ Μπερναρντέσκι), Ντιμπάλα, Κουαδράδο (82’ Ντε Σίλιο), Κιέζα (66’ Κουλουσέβσκι).

ΕΜΠΟΛΙ: Βικάριο, Λουπέρτο, Στοϊάνοβιτς, Χάας, Ισμαΐλι, Μαρκίτσα, Μπαϊράμι (70’ Στούλατς), Μπαντινέλι (80’ Ζουρκόβσκι), Ρίτσι, Κουτρόνε, Μανκούζο (73’ Πιναμόντι)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ