«Ο Μανωλάς συνεχίζει στη Νάπολι»

«Ο Μανωλάς συνεχίζει στη Νάπολι»

Στην Ιταλία αναφέρονται στο μέλλον του Κώστα Μανωλά ξεκαθαρίζοντας πως αυτό βρίσκεται στη Νάπολι

Στην Νάπολι θα συνεχίσει την καριέρα του οριστικά ο Κώστας Μανωλάς όπως αναφέρουν πριν λίγη ώρα δημοσιεύματα στην Ιταλία, όπως αυτό του Tuttosport αλλά και αρκετών τοπικών ΜΜΕ της Νάπολι.

Όπως τονίζεται χαρακτηριστικά ο Έλληνας στόπερ θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στους «παρτενοπέι» με τους οποίους έχει συμβόλαιο για άλλα τρία χρόνια με ετήσιες απολαβές πάνω από 4 εκατ. ευρώ τον χρόνο.

Εδώ και μέρες άλλωστε είχε γίνει ξεκάθαρο πως η περίπτωση να φύγει ο Κώστας Μανωλάς από την Νάπολι δεν συγκέντρωνε πολλές πιθανότητες. Η επιθυμία του Μανωλά να επιστρέψει στον Ολυμπιακό είναι γνωστή εδώ και καιρό και εκφράστηκε εκ νέου, έγινε μια προσπάθεια μήπως υπάρξει φόρμουλα επικοινωνίας ανάμεσα στις δύο πλευρές αλλά δεν βρέθηκε άκρη. Επίσης και η Τορίνο επεδίωξε να αποκτήσει τον Μανωλά όμως δεν μπόρεσε να καλύψει τις απαιτήσεις της Νάπολι που ήταν ξεκάθαρες και δεν έπεφτε κάτω από μίνιμουμ 15 εκατ. ευρώ.

Απ την άλλη ο Σπαλέτι είχε τονίσει πως υπολογίζει κανονικά στον Μανωλά που άλλωστε αγωνίστηκε βασικός στην πρεμιέρα της Νάπολι στο Καμπιονάτο και το ίδιο αναμένεται να γίνει και στο σημερινό ματς με την Τζένοα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ