Χάμσικ : «Η Νάπολι δεν καταθέτει ποτέ τα όπλα»

Χάμσικ : «Η Νάπολι δεν καταθέτει ποτέ τα όπλα»

Ο Μάρεκ Χάμσικ μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στην κορυφή της βαθμολογίας του ιταλικού πρωταθλήματος και ξεκαθάρισε πως η Νάπολι δεν πρόκειται να καταθέσει τα όπλα.

Ο Μάρεκ Χάμσικ παραχώρησε συνέντευξη σε ιταλικό μέσο και αναφέρθηκε στα δεδομένα που έχουν προκύψει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Serie A, λέγοντας πως η Νάπολι δεν είναι πλέον το φαβορί. Παρόλα αυτά ο αρχηγός των παρτενοπέι τόνισε πως αυτός και οι συμπαίκτες του θα συνεχίσουν να παλεύουν για την πρώτη θέση παρά το γεγονός πως δεν είναι τα δεδομένα μαζί τους.

«Η Νάπολι δεν καταθέτει ποτέ τα όπλα. Πρέπει να συνεχίσουμε να το πιστεύουμε μέχρι το τέλος. Υπάρχει το μεταξύ μας ματς με τη Γιουβέντους, η οποία έχει στο πρόγραμμά της και δύο πολύ δύσκολα εκτός έδρας ματς με Ρόμα και Ιντερ», ανέφερε ο Χάμσικ.

«Σίγουρα μπορούν να συμβούν τα πάντα. Το πρωτάθλημα μας επιφυλάσσει ακόμα ευκαιρίες, μπορούμε να διεκδικήσουμε ακόμα πολλούς βαθμούς, αφού οι εναπομείναντες αγώνες είναι αρκετοί. Βέβαια, εύκολα το λες και δύσκολα το κάνεις, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε», παραδέχτηκε ο Σλοβάκος μέσος των παρτενοπέι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ