Ραϊόλα για Πογκμπά – «Υπάρχει πιθανότητα ο Πολ να επιστρέψει στη Γιουβέντους»

Ραϊόλα για Πογκμπά – «Υπάρχει πιθανότητα ο Πολ να επιστρέψει στη Γιουβέντους»

Ο μάνατζερ του Πολ Πογκμπά, Μίνο Ραϊόλα, ανέφερε σε δηλώσεις του πως είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο ο Γάλλος μέσος να επιστρέψει στο Τορίνο και τη Γιουβέντους.

Το μέλλον του Πολ Πογκμπά φαίνεται πως δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη, καθώς ο ατζέντης του παίκτη, Μίνο Ραϊόλα ανέφερε πως είναι πολύ πιθανό στη λήξη του συμβολαίου του να επιστρέψει στην Γιουβέντους.

Ο Ραϊόλα δήλωσε πως εκ νέου συμφωνία με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχει υπάρξει ακόμα, και ότι ο Πογκμπά σκέφτεται πολύ σοβαρά να επιστρέψει στο Τορίνο.

«Ο Πολ Πογκμπά είναι εκτός συμβολαίου τον Ιούνιο, οπότε θα μιλήσουμε με τη Γιουνάιτεντ και θα δούμε τι θα συμβεί. Γιουβέντους; Ο Πολ εξακολουθεί να αγαπά το Τορίνο. Υπάρχει πιθανότητα ο Πογκμπά να επιστρέψει στη Γιουβέντους, αυτός όμως εξαρτάται και από τα σχέδια της ομάδας», απαντώντας διπλωματικά σε σχετική ερώτηση, και βάζοντας φωτιά στο σίριαλ της μεταγραφής του.

Ωστόσο, η Γιουβέντους δεν είναι η μοναδική ομάδα που ενδεχομένως να κινηθεί για τον Γάλλο μέσο. Στο πλάνο έχει μπει και η Μπαρτσελόνα, καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα ο αντζέντης του είχε συνάντηση με τον Τζοάν Λαπόρτα, με τις λεπτομέρειες της επαφής τους να μην έχουν γίνει γνωστές.

Το καλοκαίρι του 2022 που λήγει το συμβόλαιο του Πολ Πογκμπά θα ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ