Ίντερ – Αποχωρεί το καλοκαίρι ο Πέρισιτς

Ίντερ – Αποχωρεί το καλοκαίρι ο Πέρισιτς

Ο Ιβάν Πέρισιτς αναμένεται να αποχωρήσει από την Ίντερ το ερχόμενο καλοκαίρι και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Πλέον πρέπει να θεωρείται δεδομένη η αποχώρηση του Ιβάν Πέρισιτς από την Ίντερ το ερχόμενο καλοκαίρι μετά από επτά χρόνια.

Οι δύο πλευρές φαίνεται πως δεν έχουν διάθεση να προχωρήσουν σε συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του Κροάτη ποδοσφαιριστή, το οποίο λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Με την φανέλα της Ίντερ ο Ιβάν Πέρισιτς έχει αγωνιστεί συνολικά 213 φορές, ενώ έχει πετύχει 46 γκολ και έχει μοιράσει και 41 ασίστ συνολικά. Μάλιστα την περσινή σεζόν κατέκτησε και το πρωτάθλημα Ιταλίας με την Ίντερ.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Πέρισιτς που πλέον αγωνίζεται ως φουλ-μπακ αλλά ξεκίνησε ως εξτρέμ πλέον αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και έχει ως στόχο να επιστρέψει στο γερμανικό πρωτάθλημα, το οποίο γνωρίζει αρκετά καλά, καθώς έχει αγωνιστεί στο παρελθόν Ντόρτμουντ, Βόλφσμπουργκ και Μπάγερν Μονάχου.

Βέβαια προς το παρόν δεν υπάρχει καμία ομάδα από την Γερμανία που να ενδιαφέρεται για τον Κροάτη, αλλά υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να προκύψει μετά το τέλος της αγωνιστικής σεζόν όπου θα είναι και ελεύθερος.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ