Έμπολι – Τζένοα 2-2 – Γλίτωσε την ήττα στο τέλος η Τζένοα

Έμπολι – Τζένοα 2-2 – Γλίτωσε την ήττα στο τέλος η Τζένοα

Με γκολ του Φλάβιο Μπιάνκι στο 89' η Τζένοα κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στην Έμπολι, μένοντας στο τελικό 2-2.

Το γκολ του Φλάβιο Μπιάνκι στο 89ο λεπτό της αναμέτρησης, έσωσε την Τζένοα από την ήττα κόντρα στην Έμπολι, με τις δύο ομάδες να μένουν στο ισόπαλο 2-2, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Serie A.

Οι Γενοβέζοι ήταν καλύτεροι σε γενικές γραμμές στο παιχνίδι, όμως οι γηπεδούχοι εμφανίστηκαν πιο αποτελεσματικοί στις στιγμές που είχαν, με το σύνολο του Νταβίντε Μπελαρντίνι να γλιτώνει την τελευταία στιγμή από την ήττα.

Το σκορ άνοιξε στο 13′ η Τζένοα με τον Ντομένικο Κρισίτο να ευστοχεί σε εκτέλεση πέναλτι, κάνοντας το 0-1 και δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του. Ένα γκολ που χώριζε και τις δύο ομάδες με τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου της συνάντησης.

Στο δεύτερο μέρος ο Φεντερίκο Ντι Φραντσέσκο έφερε το παιχνίδι στα ίσα στο 62′ κάνοντας το 1-1, για να έρθει ο Σιμόν Ζουρκόφσκι να ολοκληρώσει την ανατροπή για τους γηπεδούχους, δέκα λεπτά αργότερα για το 2-1. Ωστόσο η τελευταία λέξη άνηκε στον Φλάβιο Μπιάνκι που στο 89′ διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ