Βενέτσια – Ρόμα 3-2

Βενέτσια – Ρόμα 3-2

Παρότι προηγήθηκε στο σκορ (1-2), η Ρόμα υπέστη ήττα-σοκ με 3-2 εκτός έδρας από τη Βενέτσια και έχασε νέο έδαφος στη Serie A.

Η Ρόμα πάει από τη μία γκέλα στην άλλη, καθώς μετά το 2-2 με τη Μπόντο Γκλιμτ στο Europa League, ηττήθηκε με 3-2 εκτός έδρας από τη Βενέτσια για τη 12η αγωνιστική της Serie A.

Έτσι, οι Ρωμαίοι, οι οποίοι προηγήθηκαν με 1-2 αλλά στη συνέχεια κατέρρευσαν, παρέμειναν στην 5η θέση με 19 βαθμούς.

Η Βενέτσια αιφνιδίασε τη Ρόμα και πήρε το προβάδισμα μόλις στο 3′ με τον Καλντάρα, με την ομάδα του Μουρίνιο να αντιδράει και να κάνει την ανατροπή πριν τη λήξη του ημιχρόνου. Ο Σομουρόντοφ ισοφάρισε στο 43′ και στις καθυστερήσεις ο Έιμπραχαμ έκανε το 1-2.

Ωστόσο, το δεύτερο μέρος ανήκε στους γηπεδούχους, οι οποίοι όχι μόνο δεν παράτησαν το ματς, αλλά κατάφεραν να πάρουν εκ νέου το προβάδισμα. Ο Αραμού στο 65′ έκανε το 2-2 και ο Οκερέκε στο 74′ υπέγραψε την ολική ανατροπή, διαμορφώνοντας το τελικό 3-2.

ΒΕΝΕΤΣΙΑ: Ρομέρο, Ματζόσι (77′ Εμπουέχι), Καλντάρα, Τσεκαρόνι, Χαπς, Κρινγκόι (46′ Σίγκουρντσον), Μπούσιο, Αμπάντου, Αράμου (77′ Τέσμαν), Κάιν (70′ Μοντόλο), Οκερέκε (89′ Ανρί)

ΡΟΜΑ: Πατρίσιο, Μαντσίνι, Κουμπούλα (66′ Πέρεθ), Ιμπάνιεθ, Κάρσντορπ (83′ Ζαλέφσκι), Κριστάντε, Βερετού, Ελ Σαράουϊ, Πελεγκρίνι (77′ Τζανιόλο), Σομουρόντοφ (83′ Μαγιοράλ), Έιμπραχ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ