Μίλαν – Φόβοι για μεγάλη ζημιά στον Κάιερ

Μίλαν – Φόβοι για μεγάλη ζημιά στον Κάιερ

Ο Σιμόν Κάιερ αποχώρησε τραυματίας από την χθεσινή αναμέτρηση της Μίλαν με την Τζένοα, με την ανησυχία στις τάξεις την Μίλαν για πολύμηνη απουσία να του Δανού στόπερ να είναι μεγάλη.

Η Mίλαν κατάφερε να φύγει με το διπλό από την έδρα της Τζένοα με 3-0 και σε συνδυασμό με το «στραβοπάτημα» της Νάπολι κόντρα στην Σασουόλο οι «ροσονέρι» κατάφεραν να ψαλιδίσουν και άλλο την διαφορά από την κορυφή βρισκόμενοι πλέον στο -1 από την ομάδα του Κώστα Μανωλά.

Ωστόσο η νίκη των «Μιλανέζων» επισκιάστηκε από τον τραυματισμό του Σιμόν Κάιερ ο οποίος αποχώρησε τραυματίας με το καλημέρα της αναμέτρησης(4′). Πιο συγκεκριμένα ο Δανός στόπερ στην προσπάθεια του να ανακόψει τον αντίπαλο του είχε ένα άσχημο πάτημα με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο του «Λουίτζι Φεράρις» με φορείο.

Ο 32χρονος αμυντικός θα υποβληθεί σήμερα σε εξετάσεις ώστε να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος της ζημιάς, ωστόσο εκφράζονται φόβοι για πολύμηνη απουσία του Κάιερ από την αγωνιστική δράση. Από την πλευρά του ο τεχνικός της Μίλαν Στέφανο Πιόλι δεν θέλησε να πει πολλά τονίζοντας μονάχα την σημασία της παρουσία του Δανού στην ομάδα της Μίλαν.

«Όλοι γνωρίζουμε τη σημασία του Kάιερ. Ελπίζω να μην αργήσει πολύ, πρέπει να καταλάβουμε αν είναι παραμορφωτικό τραύμα ή κάτι άλλο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ιταλός τεχνικός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ