Σαμπντόρια – Λάτσιο 1-3

Σαμπντόρια – Λάτσιο 1-3

Η Λάτσιο επικράτησε εύκολα εκτός έδρας της Σαμπντόρια με 3-1 για την 16η αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος.

Η Λάτσιο έκανε πάρτι μέσα στη Γένοβα, όπου κέρδισε εύκολα τη Σαμπντόρια με 3-1 κι έπιασε τη Ρόμα στην 6η θέση.

Η Λάτσιο μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και μόλις στο 7ο λεπτό άνοιξε το σκορ με τον Σαβιτς, μετά από μία κάθετη μπαλιά ο Σέρβος με ωραίο πλασέ έκανε το 0-1.

Πριν συμπληρωθούν 20 λεπτά στην αναμέτρηση και πιο συγκεκριμένα στο 17ο λεπτό ο Τζακάνι έδωσε την ασίστ στον Ιμόμπλε, ο οποίος με πλασέ έκανε το 0-2. Στο 37ο λεπτό πάλι ο Ιμόμπλε με ένα γυριστό διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή έγραψε το 0-3, το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες είχαν κάποιες ευκαιρίες για να πετύχουν ένα τέρμα. Στο 67ο λεπτό αποβλήθηκε ο Σάβιτς με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Το μόνο που κατάφερε η σαμπντόρια να μειώσει στο 89ο λεπτό σε 1-3 με σκόρερ τον Γκαμπιαντίνι.

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ: Οντέρο, Θόρσμπι, Οτζέλο, Σαμπό, Βέρε (46’ Αντριέν Σίλβα), Έκνταλ, Γκαμπιαντίνι, Μπερεζίνσκι (57’ Γιοσίντα), Καντρέβα (85’ Τσιέρβο), Φεράρι (46’ Ντραγκουσίν), Κουαλιαρέλα (46’ Καπούτο).

ΛΑΤΣΙΟ: Στρακόσια, Χισάι, Ατσέρμπι, Μάρουσιτς, Λουίς Φελίπε, Σάβιτς, Κατάλντι (64’ Λέιβα), Μπάσιτς, Πέδρο (64’ Άντερσον), Τζακάνι (79’ Λατσάρι), Ιμόμπιλε (46’ Μουρίκι)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ