Ζλάταν – Ο G.O.A.T και η απάντηση στο δίλημμα Μέσι ή Ρονάλντο

Ζλάταν – Ο G.O.A.T και η απάντηση στο δίλημμα Μέσι ή Ρονάλντο

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς παραχώρησε συνέντευξη, αναφερόμενος μεταξύ άλλων, στον καλύτερο παίκτη όλων των εποχών για εκείνον, ενώ απάντησε και στο δίλημμα Μέσι ή Ρονάλντο.

Οι συνεντεύξεις του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς είναι πάντα ενδιαφέρουσες, καθώς ο Σουηδός έχει κάτι ιντριγκαδόρικο να πει. Αυτή τη φορά, φιλοξενήθηκε στην «Corriere Dello Sport» και κλήθηκε να απαντήσει σε κάποια πολύ σημαντικά ερωτήματα στον χώρο του ποδοσφαίρου, όπως στο ποιος είναι ο καλύτερος παίκτης όλων των εποχών, αλλά και ανάμεσα στο δίπολο Μέσι – Ρονάλντο.

Για τον G.O.A.T του ποδοσφαίρου, ο Ζλάταν ήταν ξεκάθαρος: «Για μένα είναι ο Ρονάλντο, το «φαινόμενο». Περισσότερο από τον Μαραντόνα; Δεν έχω ζήσει τον Μαραντόνα. Ίσως για άλλες γενιές είναι ο πιο καλός από όλους. Όμως πρόλαβα τον Ρονάλντο και ως παιδί τον μιμήθηκα. Προσπάθησα να το κάνω και συνέχισα».

Στο ζήτημα των τελευταίων πολλών ετών, απάντησε: «Είναι και οι δύο πολύ δυνατοί. Θα ήταν μια δύσκολη επιλογή. Αν πρέπει να πω έναν, επιλέγω τον Μέσι γιατί έχω παίξει μαζί του, τον έχω δει από κοντά και ξέρω πως ό,τι κάνει, είναι από τη φύση του, δεν είναι χτισμένο».

Ο Σουηδός έκανε ειδική αναφορά στον Μοχάμεντ Άλι, τον οποίο θεωρεί ως τον καλύτερο αθλητή όλων των εποχών, λόγω ««λόγω του χαρακτήρα του, της προσωπικότητάς του, του πόσο δυνατός ήταν. Έλεγε πράγματα και τα έκανε πράξη επίσης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ