Ντιονίσι – «Ήμασταν αλαζόνες ορισμένες φορές, είμαι εκνευρισμένος»

Ντιονίσι – «Ήμασταν αλαζόνες ορισμένες φορές, είμαι εκνευρισμένος»

O προπονητής της Σασουόλο Αλέσιο Ντιονίσι, μετά την ισοπαλία με την Φιορεντίνα με 2-2 ήταν φανερά απογοητευμένος, αλλά και εκνευρισμένος με τους παίκτες του.

Η Σασουόλο ήρθε ισόπαλη 2-2 με την Φιορεντίνα εκτός έδρας και έχασε μια μεγάλη ευκαιρία να πάρει μια σπουδαία νίκη μακριά από το γήπεδο της.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο προπονητής της Σασουόλο Αλέσιο Ντιονίσι, ήταν φανερά απογοητευμένος που η ομάδα δεν κατάφερε να πάρει την νίκη, αλλά και αρκετά εκνευρισμένος με κάποιους από τους παίκτες του χαρακτηρίζοντας του αλαζόνες, καθώς θεώρησαν πως από το ημίχρονο είχε τελειώσει το παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αλέσιο Ντιονίσι: 

«Ήμασταν επηρεασμένοι, γιατί το 2-0 που προηγούμασταν στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν δίκαιο, αφού η Φιορεντίνα έφτιαξε πολλές φάσεις. Είμαι ικανοποιημένος κατά το ήμισυ, γιατί βρήκαμε ευκαιρίες για να τελειώσουμε το ματς αλλά δεν το καταφέραμε. Δεν έρχονται πολλές ομάδες να παίξουν έτσι μέσα στη Φλωρεντία και να προηγηθούν κιόλας. Ήμασταν αλαζόνες ορισμένες φορές, είμαι εκνευρισμένος με κάποιους ποδοσφαιριστές μου και με τη συμπεριφορά τους. Παίζαμε έντεκα εναντίον δέκα αλλά δεν επιτιθόμασταν, περισσότερο μας πίεσαν οι αντίπαλοι».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ