Γιουβέντους – Κάλιαρι 2-0

Γιουβέντους – Κάλιαρι 2-0

Τέταρτη νίκη στα πέντε τελευταία ματς για τη Γιουβέντους που επικράτησε με 2-0 της Κάλιαρι και πλησίασε στους τέσσερις βαθμούς από τις θέσεις που οδηγούν στο Champions League.

Με το αγαπημένο της 2-0 (έχει πάρει με το ίδιο σκορ τις πέντε τελευταίες της νίκες στο πρωτάθλημα,) η Γιουβέντους πανηγύρισε την τέταρτή της νίκη στα πέντε τελευταία ματς, κόντρα στην Κάλιαρι, και πλησίασε στους τέσσερις βαθμούς από την τετράδα.

Η Γιουβέντους μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και απείλησε δύο φορές μέσα σε λίγα λεπτά με κεφαλιές του Κεν. Η πρώτη στο 4′ πέρασε έξω ενώ η δεύτερη επτά λεπτά μετά σταμάτησε στο δοκάρι των φιλοξενούμενων.

Το γκολ ήρθε τελικά στο 40′ όταν μετά από σέντρα του Μπερναρντέσκι από δεξιά, ο Κεν με νέα κεφαλιά έστειλε αυτή τη φορά την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Στο 68′ η Κάλιαρι έφτασε κοντά στο 1-1 αλλά ο Σέζνι πραγματοποίησε σπουδαία επέμβαση στην κεφαλιά του Πέδρο και στο 83′ η Γιούβε «κλείδωσε» τη νίκη με ωραίο διαγώνιο σουτ του Μπερναρντέσκι.

Γιουβέντους: Σέζνι, Μπονούτσι, Σάντρο, Κουαδράδο, Ντε Λιχτ, Ραμπιό (46’ ΜακΚένι), Αρτούρ (83’ Λοκατέλι), Μπεντανκούρ, Μπερναρντέσκι (89’ Ντε Σίλιο), Κεν (71’ Κουλουσέβσκι), Μοράτα (89’ Κάιο Ζόρζε)

Κάλιαρι: Κράνιο, Τζάπα, Μπελανόβα, Τσεπιτέλι, Καρμπόνι, Νταλμπέρτ (84’ Κεϊτά Μπαλντέ), Ντεϊολα (71’ Ολίβα), Λυκογιάννης, Γκράσι, Πέδρο, Περέιρο (64’ Παβολέτι)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ