Πρωτοκλασάτος ποδοσφαιριστής της Ρόμα ζήτησε μεταγραφή για να μην εμβολιαστεί

Πρωτοκλασάτος ποδοσφαιριστής της Ρόμα ζήτησε μεταγραφή για να μην εμβολιαστεί

Η απόφαση της ιταλικής κυβέρνησης να μην επιτρέπει την είσοδο ανεμβολιαστών αθλητών σε αθλητικούς χώρους από τις 10 Ιανουαρίου και έπειτα, αναγκάζει βασικό παίκτη της Ρόμας να ζητήσει μεταγραφή.

Το μεταγραφικό παζάρι βρίσκεται σε εξέλιξη, με πολλές ομάδες να «ξεψαχνίζουν» την αγορά με σκόπο να ενισχυθούν εν όψει του υπόλοιπου της σεζόν.

Έτσι και στο στρατόπεδο της Ρόμα οι προσθαφαιρέσεις αναμένεται να είναι πολλές, με τον τεχνικό των Ρωμαίων Ζοσέ Μουρίνιο να έχει κάνει ήδη γνωστό, πως η ομάδα του θα κινηθεί για δύο δανεισμούς, ένας εκ των οποίων του Έινσλι Μέιτλαντ Νάιλς, όμως δεν αποκλείεται να προκύψει και μία αποχώρηση και δη βασικού ποδοσφαιριστή.

Ο λόγος; Ο νόμος που πέρασε η ιταλική κυβέρνηση και αναμένεται να τεθεί σε εφαρμογή από τις 10 Ιανουαρίου, σύμφωνα με τον οποίο απαγορεύεται η είσοδος των ανεμβολιάστων σε αθλητικούς χώρους, οδηγεί στην έξοδο άσο των «τζιαλορόσι».

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν σήμερα τα ιταλικά δημοσιεύματα, βασικός ποδοσφαιριστής της ομάδας του Ζοσέ Μουρίνιο του οποίου το όνομα δεν αποκαλύπτεται για νομικούς λόγους, έκανε γνωστό στους ανθρώπους της ομάδας πως σε περίπτωση που εφαρμοστεί ο συγκεκριμένος νόμος τότε θα ζητήσει μεταγραφή.

Τέλος να υπενθυμίσουμε πως πρόσφατα η Serie A ανακοίνωσε πως το 96% των ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στο ιταλικό πρωτάθλημα έχουν εμβολιαστεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ