Μουρίνιο – «Οι παίκτες μου είναι αδύναμοι, όταν βρίσκεσαι στα σκ@@@ πρέπει να δείξεις χαρακτήρα»

Μουρίνιο – «Οι παίκτες μου είναι αδύναμοι, όταν βρίσκεσαι στα σκ@@@ πρέπει να δείξεις χαρακτήρα»

Ο Ζοσέ Μουρίνιο εξέφρασε την οργή του μετά την κατάρρευση της Ρόμα κόντρα στη Γιουβέντους και έβγαλε στη... σέντρα τους παίκτες του.

Αυτό που είδε ο Μουρίνιο στο παιχνίδι της Ρόμα με τη Γιουβέντους δεν θα το ξεχάσει ποτέ! Εκεί που η ομάδα του ήταν κυρίαρχη για 70 λεπτά και είχε προβάδισμα δύο τερμάτων μέσα σε 7 λεπτά έφαγε το… χαστούκι της δεκαετίας και έχασε δικό της ματς.

Μια επική ανατροπή για τη «Μεγάλη Κυρία» και μια απίστευτη «αυτοκτονία» για τους Ρωμαίους, που κατέρρευσαν ολοκληρωτικά. Φυσικά, ο Ζοσέ Μουρίνιο μετά από μια τέτοια… καταστροφή δεν θα μπορούσε να είναι κάτι άλλο παρά σκληρός με τους παίκτες του.

Ο Πορτογάλος τεχνικός σε δηλώσεις του στο «DAZN» τα έβαλε με τους ποδοσφαιριστές του και τους κατηγόρησε για έλλειψη χαρακτήρα.

«Όταν τους επιτρέψαμε να μειώσουν σε 3-2, μια ομάδα με δυναμική νοοτροπία όπως η Γιουβέντους επέβαλε τον φόβο. Ένα ψυχολογικό κόμπλεξ. Δεν είναι πρόβλημα για μένα να βρίσκομαι μπροστά 3-2, αλλά είναι πρόβλημα για τους παίκτες μου, για την ομάδα μου.

Στο τέλος της ημέρας, όταν βρίσκεσαι στα σκ@@@ πρέπει να ανασυγκροτηθείς και να δείξεις χαρακτήρα. Αλλά υπάρχουν άτομα στα αποδυτήρια που είναι υπερβολικά καλοί, που είναι αδύναμοι. Το είπα ήδη στους ποδοσφαιριστές ότι αν το παιχνίδι είχε λήξει στο 70΄θα είχαν κάνει μια εντυπωσιακή εμφάνιση. Παρόλα αυτά ο αγώνας διαρκεί 90 λεπτά» ανέφερε χαρακτηριστικά ο «Special One».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ