Tόσο κοστολογεί τον Ντε Λιχτ η Γιουβέντους

Tόσο κοστολογεί τον Ντε Λιχτ η Γιουβέντους

Ο Ματίας Ντε Λιχτ βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου, με τη Γιουβέντους να αξιώνει το ποσό των 65 εκατομμυρίων ευρώ για να τον παραχωρήσει σε άλλη ομάδα.

Την τελευταία του σεζόν με την φανέλα της Γιουβέντους φαίνεται πως διανύει ο Ματίας Ντε Λιχτ, καθώς το προσεχές καλοκαίρι αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν.

Σύμφωνα με την ιταλική «La Repubblica», η «Γηραιά Κυρία» για να παραχωρήσει τον Ολλανδό στόπερ ζητά ένα ποσό της τάξεως των 65 εκατομμυρίων ευρώ, με τις Μπαρτσελόνα, Τσέλσι και Μπάγερν Μονάχου να βλέπουν ζεστά την περίπτωση του 22χρονου.

Ειδικότερα, οι «μπλαουγκράνα» έχουν εκδηλώσει εντονότερο ενδιαφέρον, με τον Τζουάν Λαπόρτα να έχει έρθει ήδη σε επαφή με τον ατζέντη του παίκτη και καλό του φίλο, Μίνο Ραϊόλα.

Να υπενθυμίσουμε πως ο Ντε Λιχτ αγωνίζεται στη «Γιούβε» από το καλοκαίρι του 2019, όταν η ομάδα του Τορίνο δαπάνησε το ποσό των 85 εκατομμυρίων ευρώ για να τον αγοράσει από τον Άγιαξ. Το διάστημα παρουσίας του στον σύλλογο έχει καταγράψει 98 συμμετοχές με απολογισμό 6 γκολ και 2 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ