Λάτσιο : Με τόσα πουλάει τον Μιλίνκοβιτς – Σάβιτς

Λάτσιο : Με τόσα πουλάει τον Μιλίνκοβιτς – Σάβιτς

Πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη θα πρέπει να βάλει, όποια ομάδα θέλει να εντάξει στο έμψυχο δυναμικό της τον Σεργκέι Μιλίνκοβιτς- Σάβιτς της Λάτσιο, σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα.

Ο Σεργκέι Μιλίνκοβιτς – Σάβιτς είναι από τους παίκτες που έχουν ξεχωρίσει κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν με τη φανέλα της Λάτσιο σε Ιταλία και Ευρώπη.

Γι’ αυτό το λόγο ομάδες, όπως η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έχουν δείξει έντονο ενδιαφέρον για την αγορά του, ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Ωστόσο, οι Λατσιάλι δεν πρόκειται να τον πουλήσουν όσο- όσο. Το αντίθετο μάλιστα, καθώς όπως αναφέρουν ιταλικά ΜΜΕ οι Ρωμαίοι δεν έχουν σκοπό να συζητήσουν με καμία ομάδα αν η πρότασή της δεν φτάνει ή ξεπερνάει τα 150 εκατομμύρια ευρώ.

Για την ώρα κανένας σύλλογος δεν δείχνει πρόθυμος να βάλει το χέρι τόσο βαθιά στην τσέπη, ώστε να εντάξει στο έμψυχο δυναμικό του το νεαρό μέσο, αλλά ως το καλοκαίρι δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις στο εν λόγω θέμα με τον Μιλίνκοβιτς- Σάβιτς, ο οποίος όσο παίζει τόσο καλά θα ανεβάζει και την αξία του στα ύψη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ