Ιμπραΐμοβιτς: «Οι Γάλλοι φημίζονται για την αλαζονεία τους και έλεγαν εμένα, αλαζονικό»

Ιμπραΐμοβιτς: «Οι Γάλλοι φημίζονται για την αλαζονεία τους και έλεγαν εμένα, αλαζονικό»

Την παράσταση έκλεψε ακόμα μία φορά με τις δηλώσεις του ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, με αφορμή την κυκλοφορία του βιβλίου του με τον τίτλο «Αδρεναλίνη».

Την ευθύτητα που τον διακατέχει έδειξε για άλλη μία φορά ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Ο 40χρονος σούπερ σταρ της Μίλαν σε δηλώσεις του στην γαλλική εφημερίδα «L’ Equipe», με αφορμή την κυκλοφορία του βιβλίου του με τίτλο «Αδρεναλίνη», μίλησε για την υποδοχή που του επιφύλαξαν στη Γαλλία, όταν πρωτοήρθε να αγωνιστεί για λογαριασμό της Παρί Σεν Ζερμέν (2012-2016) αλλά και τα μελλοντικά του όνειρα.

«Απλώς λέω ότι οι Γάλλοι φημίζονται για την αλαζονεία τους. Και έλεγαν εμένα, αλαζονικό. Οπότε λέω, ότι έπρεπε να είναι υπερήφανοι, γιατί εκπροσώπησα τέλεια την Γαλλία. Καλύτερα από τους ίδιους τους Γάλλους ίσως. Αλλά είναι φυσιολογικό, υπάρχει ο Ιμπραΐμοβιτς που έρχεται στην ομάδα (σ.σ. Παρί Σεν Ζερμέν), με αυτόν τον χαρακτήρα, με τα χρήματα που κερδίζει και μιλάει όπως μιλάει. Αλλά αυτό δεν με ενοχλεί. Αυτό που δεν θέλω, είναι να με επικρίνουν σε προσωπικό επίπεδο. Μπορείτε να με κρίνετε μόνο ως επαγγελματία», τόνισε αρχικά  για να προσθέσει στη συνέχεια:

Στην Γαλλία πλήρωσα περισσότερους φόρους από όλους, οπότε οι Γάλλοι θα έπρεπε να ήταν χαρούμενοι που με είχαν. Θα μπορούσα να γίνω άμεσα αθλητικός διευθυντής στην ομάδα! Όμως, εγώ αποφασίζω, δεν με καλούν αυτοί. Οταν θέλω να πάω, πηγαίνω. Για να κερδίσεις τα μεγάλα ματς, τους τίτλους, σου λένε συνέχεια ότι πρέπει να υπερβάλεις εαυτόν. Αλλά στην Παρί Σεν Ζερμέν, δεν ισχύει αυτό. Διαθέτει τόσους πολλούς μεγάλους πρωταθλητές στο εργατικό δυναμικό της, που είναι ήσυχοι, άνετοι. Δεν είναι καλά ο Νεϊμάρ; Φτάνει που είναι καλά ο Μέσι. Δεν είναι καλά ο Μέσι; Φτάνει που ο Μπαπέ είναι καλός. Κάθε παίκτης μπορεί να κάνει την διαφορά μόνος του».

Να υπενθυμίσουμε πως ο «Ίμπρα» αγωνίζεται από τον Ιανουάριο του 2020 στη Μίλαν, στην οποία αποδίδει εξαιρετικά παρά τα 40 του χρόνια. Αυτό αποδεικνύουν άλλωστε οι αριθμοί με τον Σουηδό να έχει καταγράψει τη φετινή σεζόν 18 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό 8 γκολ και 4 ασίστ.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ