Έρευνα της ιταλικής αστυνομίας για τα απειλητικά πανό προς τον Βλάχοβιτς

Έρευνα της ιταλικής αστυνομίας για τα απειλητικά πανό προς τον Βλάχοβιτς

Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς οδεύει στη Γιουβέντους και οι οπαδοί της Φιορεντίνα ξεσηκώθηκαν εναντίον του προκαλώντας την αντίδραση της αστυνομίας.

Η ιταλική Αστυνομία ξεκίνησε έρευνα την Τρίτη (25/01) μετά την εμφάνιση υβριστικών και απειλητικών πανό με στόχο τον επιθετικό της Φιορεντίνα, Ντούσαν Βλάχοβιτς, έπειτα από δημοσιεύματα περί μετακόμισης του Σέρβου επιθετικού στη «μισητή» για τους οπαδούς των «βιόλα» Γιουβέντους.

Μια σειρά από πανό εμφανίστηκαν έξω από το στάδιο «Αρτέμιο Φράνκι» της Φλωρεντίας, λίγο μετά τις τελευταίες αναφορές των ιταλικών ΜΜΕ πως ο 21χρονος επιθετικός (και πρώτος σκόρερ της εφετινής Serie A, μαζί με τον Τσίρο Ιμόμπιλε της Λάτσιο) είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τη «βέκια σινιόρα».

Ένα πανό έγραφε: «Οι σωματοφύλακές σου δεν θα σώσουν τη ζωή σου τσιγγάνε. Τελείωσε για σένα», ένα άλλο τον αποκαλούσε «σύγχρονο μισθοφόρο», ενώ υπήρχαν και πολλά ακόμη με προσβλητικό περιεχόμενο.

«Ειδικό τμήμα της αστυνομίας της Φλωρεντίας, με την ονομασία «Ντίγκος» εργάζεται στην υπόθεση και διεξάγει ενδελεχείς έρευνες για να προσπαθήσει να βρει τους δημιουργούς των πανό», δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας στο Reuters, συμπληρώνοντας πως «…οι αστυνομικές αρχές έχουν επίσης εφαρμόσει όλα τα πιθανά προληπτικά μέτρα για να αποφύγει την επανάληψη παρόμοιων επεισοδίων».

Ο σύλλογος της Φλωρεντίας ανακοίνωσε τον Οκτώβριο ότι ο Βλάχοβιτς απέρριψε τις προτάσεις για επέκταση του συμβολαίου του που λήγει τον Ιούνιο του 2023. Την Τρίτη (25/01), δημοσιεύματα στα ιταλικά Μέσα Ενημέρωσης ανέφεραν ότι η Γιουβέντους συμφώνησε με τη Φιορεντίνα για την αγορά του αντί 75 εκατομμυρίων ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ