Βλάχοβιτς: «Με την Γιουβέντους έχουμε το ίδιο DNA»

Βλάχοβιτς: «Με την Γιουβέντους έχουμε το ίδιο DNA»

Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς στις δηλώσεις του μετά την παρουσίασή του από τη Γιουβέντους ανέφερε πως δεν ήταν δύσκολη η επιλογή του για να πάει στη «μεγάλη κυρία».

Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς είναι και επίσημα παίκτης της Γιουβέντους, καθώς παρουσιάστηκε από τον ιταλικό σύλλογο, με τον Σέρβο πρώην επιθετικό της Φιορεντίνα να εκφράζει τη χαρά του που θα αγωνιστεί με τη φανέλα της «μεγάλης κυρίας».

Ακόμα ο Σέρβος επιθετικός στις δηλώσεις του μετά την επίσημη παρουσίαση του ανέφερε πως δεν δυσκολεύτηκε καθόλου να επιλέξει να επιλέξει την Γιουβέντους, παρά τις φήμες που υπήρχαν για εμπλοκή και άλλων ομάδων για την απόκτηση του.

Παράλληλα τόνισε ότι η επιλογή του αριθμού «7» που μέχρι πρότινος φορούσε ο Ρονάλντο δεν σημαίνει τίποτα, καθώς το επέλεξε γιατί ήταν πιο κοντά στο «9».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ντούσαν Βλάχοβιτς: 

«Είμαι συγκλονισμένος και περήφανος που υπέγραψα στη Γιουβέντους. Είναι ένας δοξασμένος σύλλογος. Είμαι έτοιμος να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για την ομάδα και να πετύχουμε σπουδαία αποτελέσματα. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της Γιουβέντους και όλους τους ανθρώπους που με έφεραν εδώ».

«Υπήρχαν πολλές φήμες για ξένους συλλόγους, αλλά η επιλογή ήταν εύκολη, καθώς η Γιουβέντους και εγώ έχουμε ίδιο DNA. Να μαχόμαστε και να υποφέρουμε όταν χρειάζεται. Είναι μέρος της νοοτροπίας μου, οπότε η επιλογή μου δεν ήταν δύσκολη».

«Το Νο. 7 δεν σημαίνει τίποτα. Όλα τα νούμερα είναι σημαντικά εδώ. Το επέλεξε γιατί ήταν πιο κοντά στο 9».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ