«Πρόταση της Φενερμπαχτσέ στον Λυκογιάννη»

«Πρόταση της Φενερμπαχτσέ στον Λυκογιάννη»

Σύμφωνα με τους Ιταλούς, η τούρκικη ομάδα προσφέρει στον 28χρονο μπακ διετές συμβόλαιο, με υψηλές αποδοχές, για να τον πείσει να πει το πολυπόθητο «ναι».

Πρόταση στον Μπάμπη Λυκογιάννη φέρεται να κατέθεσε η Φενερμπαχτσέ, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα δημοσιεύματα στην Ιταλία.

Ο Ελληνας μπακ μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από την Κάλιαρι και αναμένεται να αποχωρήσει από την ιταλική ομάδα, με αρκετούς συλλόγους να ενδιαφέρονται για την απόκτησή του. Ενας από αυτούς είναι η Φενερμπαχτσέ, σύμφωνα με τους Ιταλούς.

Συγκεκριμένα, ο Ιταλός δημοσιογράφος και ειδικός σε θέματα μεταγραφών, Νίκολο Σκίρα, ανέφερε ότι η Φενερμπαχτσέ πλησίασε τον Μπάμπη Λυκογιάννη και του πρόσφερε διετές συμβόλαιο, με υψηλές αποδοχές, για να τον πείσει να πει το πολυπόθητο «ναι».

Ο 28χρονος ακραίος μπακ, που βρίσκεται στο τελευταίο 6άμηνο του συμβολαίου του και έχει το δικαίωμα πλέον να μπει σε συζητήσεις με υποψήφιους μνηστήρες, αγωνίζεται στην Κάλιαρι από το 2018, όταν η ιταλική ομάδα τον απέκτησε από την Στουρμ Γκρατς.

Συνολικά με τα χρώματα της ομάδας της γειτονικής χώρας έχει κάνει 101 συμμετοχές και έχει απολογισμό 4 γκολ και 7 ασίστ. Όπως όλα δείχνουν το καλοκαίρι θα αποχωρήσει από την Κάλιαρι, με την Φενερμπαχτσέ να έχει το όνομά του σε περίοπτη θέση στη μεταγραφική της λίστα, με τους Ιταλούς μάλιστα να αποκαλύπτουν πρόταση της τούρκικης ομάδας.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ