Εκραξε τον Βλάχοβιτς ο πρόεδρος της Φιορεντίνα

Εκραξε τον Βλάχοβιτς ο πρόεδρος της Φιορεντίνα

Πυρ και μανία με τον Ντούσαν Βλάχοβιτς, ο πρόεδρος της Φιορεντίνα, Ρόκο Κομίσο.

Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς μετακόμισε στη Γιουβέντους από τη Φιορεντίνα, με τον πρόεδρο των «βιόλα» να του ασκεί δριμεία κριτική.

Ο Ρόκο Κομίσο, τα… έβαλε ανοικτά με το νέο αστέρι των «Μπιανκονέρι» και τους εκπροσώπους του, υπογραμμίζοντας πως ήθελαν να καταστρέψουν τη Φιορεντίνα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο πρόεδρος της Φιορεντίνα:

«Δεν μπορώ να αποδεχθώ τις προσβολές σε βάρος μου. Ο Ντούσαν και οι εκπρόσωποί του ήθελαν να μας καταστρέψουν. Είμαι πικραμένος και απογοητευμένος, πρέπει να καθίσω και να συνειδητοποιήσω τι συμβαίνει. Νόμιζα ότι είχα αποδείξει ποιος είμαι, τις αξίες και τις αρχές μου μέσα από τη συμπεριφορά μου και τη δουλειά που έκανα εγώ και οι άνθρωποι με τους οποίους συνεργάζομαι. Η κακοήθεια, οι προσβολές και οι απειλές που δέχομαι τις τελευταίες μέρες, όμως, δεν είναι δίκαιες.

Ήταν ξεκάθαρο σε όλους ότι ο Βλάχοβιτς είχε συμφωνήσει με κάποια ομάδα: είπε όχι σε όλες τις προτάσεις. Ήθελε να μείνει στο κλαμπ μέχρι την τελική διορία και να καταστρέψει τη Φιορεντίνα. Οι ατζέντηδές του ήθελαν να πλουτίσουν στην πλάτη μου, αλλά ναι, η πώλησή του ήταν «εξαιρετικός χειρισμός». Η μεταγραφή του ήταν γεμάτη ψέματα και αναξιοπιστία. Κάθε φορά που του παρουσιάζαμε μια πρόταση από αγγλικό σύλλογο, έλεγε »όχι». Το πλάνο του ήταν να μείνει ελεύθερος όπως ο Μπαπέ και να πάρει περισσότερα χρήματα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ