Παίκτης της Ουντίνεζε πριν μερικά χρόνια δούλευε στα KFC

Παίκτης της Ουντίνεζε πριν μερικά χρόνια δούλευε στα KFC

Ο Μπέτο αγωνίζεται στην Ουντίνεζε, όμως δεν έχει ξεχάσει το πέρασμά του από μικρές κατηγορίες της Τουρκίας, όπου παράλληλα δούλευε στα KFC για να συμπληρώσει εισόδημα.

Το ποδόσφαιρο μπορεί να [ροσφέρει μεγάλα ποσά στις πρώτες κατηγορίες, όμως τα πράγματα για όσους αγωνίζονται σε μικρότερες είναι δύσκολα και αυτό το γνωρίζει καλά ο Μπέτο, επιθερικός της Ουντινέζε.

Ο ίδιος μίλησε στο «DAZN» και θυμήθηκε ότι στο πρόσφατο παρελθόν καμία σχέση δεν είχε το ποδοσφαιρικό του περιβάλλον με όσα βιώνει τώρα. Αγωνιζόταν στην τέταρτη κατηγορία της Τουρκίας πριν τρία μόλις χρόνια, φορώντας τη φανέλα της Τιρές κι εκτός από τις προπονήσεις και τους αγώνες, δούλευε σε κατάστημα KFC για να συμπληρώνει κάπως το εισόδημά του.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Που ήμουν πριν τρία χρόνια; Έπαιζα στην 4η κατηγορία και δούλευα παράλληλα στην Πορτογαλία. Ήταν ωραία ζωή τότε, δεν αντιλέγω. Δούλευα στα KFC, ήταν καλά τα πράγματα. Όταν επιστρέφω στην πατρίδα μου πάντα επισκέπτομαι τα KFC για να δω τους φίλους μου.

Πάντα πίστευα ότι μπορώ να γίνω ποδοσφαιριστής, να είμαι επαγγελματίας. Οι συμπαίκτες μου δεν το πίστευαν, μερικοί από αυτούς μου έλεγαν «Μπέτο είναι πολύ δύσκολο, είναι απίθανο.» Τελικά, πήγα στην Πορτιμονένσε και αυτοί με βοήθησαν να αλλάξω νοοτροπία και τρόπο σκέψης. Τώρα είμαι στην Ιταλία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ