Ο Μπρόζοβιτς μένει στο Μιλάνο έως το 2026

Ο Μπρόζοβιτς μένει στο Μιλάνο έως το 2026

Η Ίντερ συμφώνησε σε όλα με τον Μαρσέλο Μπρόζοβιτς και ο Κροάτης μέσος θα μείνει στο Μιλάνο μέχρι το 2026.

Ο Μαρσέλο Μπρόζοβιτς, παρά τις προτάσεις από Αγγλία και Ιταλία, δεν θα φύγει από το Μιλάνο, καθώς αποφάσισε να υπογράψει το νέο συμβόλαιο του με την Ιντερ, αφού είναι βασική επιλογή του Σιμόνε Ιντζάγκι για το κέντρο των «νερατζούρι».

Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ αρκετές ομάδες προσέγγισαν τον Κροάτη διεθνή αμυντικό μέσο, αλλά η ομάδα του Μιλάνου δεν σκέφτεται να τον παραχωρήσει και μάλιστα του πρότεινε μεγάλη επέκταση του συμβολαίου του, που λήγει το προσεχές καλοκαίρι, έως το 2026!

Ο Μπρόζοβιτς θα εισπράττει έξι εκατ. ευρώ τον χρόνο σύμφωνα με τους όρους του νέου συμβολαίου του. Ο διεθνής μέσος βρίσκεται στην Ιντερ από τον Ιανουάριο του 2015 και ήταν από τους βασικούς συντελεστές στην κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος.

Ο Μπρόζοβιτς αρχικά, σύμφωνα με τα σχετικά ρεπορτάζ, αποφάσισε να απορρίψει την πρόταση της πρωταθλήτριας Ιταλίας και έδωσε εντολή στον ατζέντη του να προχωρήσει τις επαφές για να διερευνήσει το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στο ισπανικό ή στο αγγλικό πρωτάθλημα.

Η Ιντερ, όμως, επανήλθε, του έκανε νέα πρόταση για τετραετή επέκταση του συμβολαίου του και ο Κροάτης άσος δέχτηκε να παραμείνει στο Μιλάνο και να συνεχίσει την καριέρα του με τη φανέλα της Ιντερ, έχοντας εξασφαλίσει και αύξηση στις ετήσιες αποδοχές του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ