Μίλαν – Ουντινέζε 1-1

Μίλαν – Ουντινέζε 1-1

Μετά το «στραβοπάτημα» στην έδρα της Σαλερλιτάνα η Μίλαν υπέπεσε σε νέα γκελα αυτή την φορά στον Σαν Σίρο κόντρα στην Ουντινέζε δίνοντας ετσι την ευκαιρία στην Ίντερ να σκαρφαλώσει ξανά στην κορυφή.

Το πάθημα φαίνεται πως δεν έγινε… μάθημα για την Μίλαν.

Έπειτα από το «στραβοπάτημα» της προηγούμενης αγωνιστικής στην έδρα της Σαλερλιτάνα η Μίλαν υπέπεσε σε νέα γκέλα κόντρα στην Ουντινέζε με την ομάδα του Στέφανο Πιόλι να μένει στο 1-1, προσφέροντας έτσι ένα ακόμη «δώρο» στις Ίντερ και Νάπολι.

Στην 1η θέση με 57 βαθμούς η Μίλαν, ωστόσο ακολουθεί η Ίντερ με 54 έχοντας μάλιστα και δύο ματς λιγότερα. Σκόρερ οι Λεάο(29′) και Ουντότζι(66′), με την Ουντινέζε να χάνει μεγάλη ευκαιρία με τον Ντελοφέου να κλέψει την νίκη στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Οι γηπεδούχοι στην πρώτη τους καλή στιγμή στην αναμέτρηση βρήκαν δίχτυα. Ο Τονάλι με μία ωραία μπαλιά βρήκε τον Λεάο μέσα στην περιοχή κι εκείνος με πλασέ στο 29′ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Στέφανο Πιόλι, γράφοντας το 1-0.

Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια, με τη Μίλαν να διατηρεί το προβάδισμα, ωστόσο στο 66′ ο Ιγενόμα Ουντότζι σε μία φάση διαρκείας στην περιοχή του Μενιάν, πλήγωσε τους γηπεδούχους κάνοντας το 1-1, το  οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης. Πλέον η Ίντερ η οποία αντιμπωπίζει την Κυριακή την Τζένοα έχει την δυνατότητα με νίκη να πιάσει την Μίλαν στην κορυφή της βαθμολογίας.

ΜΙΛΑΝ: Μενιάν, Καλάμπρια, Τομόρι, Ρομανιόλι, Ερνταντέζ, Τονάλι, Κεσί, Μεσίας, Ντίαθ (84’Μαλντίνι), Λεάο, Ζιρού (65’Ζιρού).

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Σιλβέστρι, Μπεκάο, Πάμπλο Μάρι, Νεουέν Πέρεθ, Μολίνα, Αρσλάν (90’Γιάγιαλο), Γουάλας, Μακενγκό (55’Περέιρα). Ζέεγκελααρ (55’Ουντότζι), Νεουλοφέου, Μπέτο (65’Σαξές).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ