Συγκινεί ο Βιάλι: «Φοβάμαι να πεθάνω, δεν ξέρω πότε θα σβήσει το φως»

Συγκινεί ο Βιάλι: «Φοβάμαι να πεθάνω, δεν ξέρω πότε θα σβήσει το φως»

Ο Τζιανλούκα Βιάλι εξομολογήθηκε τον φόβο του για τον θάνατο μετά τη σκληρή μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Στις 18 Μαρτίου κάνει πρεμιέρα ένα ντοκιμαντέρ, στο οποίο μιλάει ο Τζιανλούκα Βιάλι, για τη μάχη του με τον καρκίνο. Σε ένα απόσπασμα, που δόθηκε στη δημοσιότητα, ο Ιταλός παλαίμαχος άσος συγκλονίζει με όσα λέει για τη μάχη με την επάρατη νόσο, αλλά και για τον φόβο του για τον θάνατο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βιάλι: «Φοβάμαι να πεθάνω, το παραδέχομαι. Δεν ξέρω πότε θα σβήσει το φως και τι θα υπάρχει στην απέναντι πλευρά. Υπό μία έννοια, όμως, είμαι και ενθουσιασμένος, τρόπος του λέγειν, που θα το ανακαλύψω. Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι η έννοια του θανάτου βοηθάει για να εκτιμήσουμε τη ζωή. Το άγχος για το αν θα μπορέσω να ολοκληρώσω όλα όσα θέλω, το γεγονός ότι είμαι τρομερά ενθουσιασμένος από όλα τα πρότζεκτ που έχω, είναι κάτι που με κάνει να αισθάνομαι πολύ τυχερός».

Ο Βιάλι είπε και το εξής: «Η αρρώστια δεν σημαίνει απαραίτητα ότι υποφέρεις πάντα. Υπάρχουν και πολύ όμορφες στιγμές. Η ζωή -και αυτό δεν το έχω πει εγώ- είναι 20% αυτό που σου συμβαίνει και 80% ο τρόπος με τον οποίο αντιδράς σε αυτό. Και η αρρώστια μπορεί να σου διδάξει πολλά για το ποιος είσαι. Μπορεί να είναι και μια ευκαιρία, υπό αυτή την έννοια. Χωρίς να εννοώ ότι είμαι και ευγνώμων στον καρκίνο, μην τρελαθούμε…».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ