Κάλιαρι – Μίλαν 0-1: Καλπάζουν προς το Scudetto οι «ροσονέρι»

Κάλιαρι – Μίλαν 0-1: Καλπάζουν προς το Scudetto οι «ροσονέρι»

Χάρη στην γκολάρα του Μπενασέρ η Μίλαν πέρασε με το αγαπημένο της 1-0 από τη Σαρδηνία κόντρα στην Κάλιαρι, διατήρησε το +3 από τη δεύτερη Νάπολι και συνεχίζει απτόητη για τον τίτλο.

Η Ίντερ της έκανε ακόμη ένα δώρο το απόγευμα στο ματς με τη Φιορεντίνα, η Νάπολι επικράτησε δύσκολα της Ουντινέζε, αλλά όσο νικά η Μίλαν δεν τη νοιάζει τίποτα. Η ομάδα του Στέφανο Πιόλι έφυγε με διπλό (0-1) από τη Σαρδηνία κόντρα στην Κάλιαρι χάρη στο υπέροχο γκολ του Μπενασέρ, ξέφυγε με +3 και +6 από «παρτενοπέι» και «νερατζούρι» (έχουν ένα ματς λιγότερο) αντίστοιχα και είναι το φαβορί για τον τίτλο.

Το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό και αρκετές φάσεις από το ξεκίνημα, με τη Μίλαν να φτάνει πρώτη κοντά στο γκολ όταν στο 7ο λεπτό ο Ερναντές σέντραρε από αριστερά και ο Ζιρού με κεφαλιά έστειλε την μπάλα λίγο άουτ. Κεσί και Ντίαθ είχαν ακόμη δύο καλές στιγμές για τους φιλοξενούμενους μέχρι να συμπληρωθεί το πρώτο τέταρτο στο ματς ενώ στην τελευταία φάση του ημιχρόνου, ούτε ο Ερναντές βρήκε στόχο, με το σουτ του να φεύγει έξω.

Η Μίλαν συνέχισε να πιέζει και στο δεύτερο ημίχρονο και αφού απείλησε δύο φορές στα πρώτα λεπτά, κατάφερε να σκοράρει στο 59′. Ο Ζιρού έστρωσε ωραία στο ύψος της περιοχής για τον Μπενασέρ που με τρομερό σουτ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κράνιο για το 1-0 των «ροσονέρι».

Στο 84′ ο Καλάμπρια έχασε μοναδικό τετ α τετ για να τελειώσει το ματς, με τον Κράνιο να τον νικά από κοντά ενώ δευτερόλεπτα αργότερα ο Λοβάτο έσωσε πάνω στη γραμμή το σουτ του Ρέμπιτς. Λίγο έλειψε να πληρώσει την αστοχία της η Μίλαν με τη συμπλήρωση 90 λεπτών, αλλά ο Παβολέτι δεν μπόρεσε να σκοράρει και το αγαπημένο 1-0 της Μίλαν (οι τέσσερις τελευταίες της νίκες στο πρωτάθλημα είναι με το ίδιο σκορ) έμεινε μέχρι το φινάλε. Με το σφύριγμα της λήξης υπήρξε ένταση ανάμεσα στις δύο ομάδες, αφού ο Τομόρι αντέδρασε σε κάτι που φέρεται να του είπε κάποιος.

Κάλιαρι: Κράνιο, Λυκογιάννης (68’ Ντεϊόλα), Γκολντανίτζα, Νταλμπέρτ (75’ Τζάπα), Αλτάρε, Μπελανόβα (82’ Περέιρο), Λοβάτο, Γκράσι, Μαρίν, Παβολέτι, Πέδρο

Μίλαν: Μενιάν, Καλάμπρια, Τομόρι, Ερναντές, Καλουλού, Κεσί, Μπενασέρ, Λεάο (72’ Ρέμπιπτς), Μπραΐμ Ντίαθ (72’ Κρούνιτς), Μεσίας (78’ Σαλεμάκερς), Ζιρού (87′ Ιμπραΐμοβιτς).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ