Ρόμα – Λάτσιο 3-0: Πάρτι της Ρόμα στο ντέρμπι της πόλης

Ρόμα – Λάτσιο 3-0: Πάρτι της Ρόμα στο ντέρμπι της πόλης

Η Ρόμα του Ζοσέ Μουρίνιο έκανε επίδειξη δύναμης στο ντέρμπι της πόλης κόντρα στη Λάτσιο, επικράτησε με 3-0 και πάτησε στην πρώτη 5αδα.

Το δεύτερο «Derby della capitale» της σεζόν είχε νικήτρια τη Ρόμα του Ζοσέ Μουρίνιο. Η ιταλική ομάδα επιβλήθηκε με 3-0 της Λάτσιο στο «Ολίμπικο» για την 30ή αγωνιστική του Καμπιονάτο, την προσπέρασε στην βαθμολογία και εδραιώθηκε στην 5η θέση που δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Μεγάλος πρωταγωνιστής των νικητών ο Τάμι Έιμπραχαμ. Ο Άγγλος στράικερ που έδωσε στη Ρόμα πριν λίγες ημέρες την πρόκριση στους «8» του Conference League, σκόραρε δις στο μεγάλο ντέρμπι της πρωτεύουσας.

Στο πρώτο κιόλας λεπτό, το κόρνερ του Πελεγκρίνι βρήκε στο δοκάρι της Λάτσιο και ο Έιμπραχαμ έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα εξ επαφής για το 1-0. Στο 10’ ο Στρακόσια είπε όχι σε σουτ του Πελεγκρίνι και στο 22’ ο Κάρσντορπ σέντραρε από δεξιά, με τον Έιμπραχαμ να γράφει το 2-0 με κοντινό γυριστό σουτ.

Στο 27’ η Ρόμα έφυγε στην κόντρα και ο Ζαλέβσκι βρέθηκε μόνος με τον Στρακόσια κα τον πλάσαρε αλλά ο Αλβανός έσωσε ενώ στο 38΄ο Πατρίσιο είπε όχι σε σουτ του Αλμπέρτο. Ωστόσο στο 40ο λεπτό ο Λορέντζο Πελεγκρίνι με απίθανη εκτέλεση φάουλ έκανε το 3-0.

Πριν προλάβει να συνέλθει η Λάτσιο, στο 42’ ο Μχιταριάν έπιασε απίθανο σουτ από 3ο μέτρα, με την μπάλα να τραντάζει το δοκάρι του Στρακόσια.

Στο 67ο λεπτό ο Πελεγκρίνι έβγαλε κάθετα στον Έιμπραχαμ που κατέβασε στην πλάτη της άμυνας της Λάτσιο αλλά πλάσαρε άστοχα όντας ολομόναχος με τον Στρακόσια.

Ρόμα: Πατρίσιο, Μαντσίνι, Σμόλινγκ, Ιμπάνιεθ, Κάρσντορπ, Μχιταριάν, Ολιβέιρα (81’ Βερετού), Κριστάντε, Ζαλέβσκι (74’ Βίνια), Πελεγκρίνι (87’ Μποβέ), Έιμπραχαμ

Λάτσιο: Στρακόσια, Μάρουσιτς, Λουίζ Φελίπε, Ατσέρμπι, Χισάι (52’ Λατσάρι), Σάβιτς, Λέιβα (65’ Κατάλντι), Άντερσον (65’ Ρομέρο), Αλμπέρτο, Πέδρο, Ιμόμπιλε

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ