Χαμός στη Μίλαν: «Εξαφανίστηκαν» ήδη 50.000 εισιτήρια ενόψει Μπολόνια

Χαμός στη Μίλαν: «Εξαφανίστηκαν» ήδη 50.000 εισιτήρια ενόψει Μπολόνια

Οι οπαδοί της Μίλαν έχουν «τρελαθεί» με την πορεία της ομάδας τους και έχουν πουληθεί ήδη 50.000 εισιτήρια για το ματς με την Μπολόνια που είναι σε μια βδομάδα.

Η Μίλαν πραγματοποιεί σπουδαία πορεία στη Serie A, είναι μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας και αυτή τη στιγμή είναι φαβορί για τον τίτλο. Οι ροσονέρι έχουν μαζέψει 66 βαθμούς ύστερα από 30 αγώνες με τον Στέφανο Πιόλι να τονίζει ότι φέτος μπορεί να επιστρέψει στην κορυφή η ομάδα του μετά από χρόνια.

Όπως είναι λογικό λοιπόν οι οπαδοί της Μίλαν έχουν «τρελαθεί» και επικρατεί πανζουρλισμός για ένα εισιτήριο στα παιχνίδια της ομάδας.

Για να αντιληφθεί κανείς την τεράστια ζήτηση από τους φίλους της ιταλικής ομάδας, για το ματς με την Μπολόνια για την 31η αγωνιστική της Serie A που θα γίνει σε μια βδομάδα, η Μίλαν έχει ήδη πουλήσει 50.000 εισιτήρια και αναμένεται τελικά να γίνει sold out.

Η πληρότητα μάλιστα επέστρεψε και στην Ιταλία στο 100% και έτσι αναμένεται στο Σαν Σίρο να γίνεται χαμός από τους οπαδούς της Μίλαν που «διψάνε» για τον τίτλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ