Στενό πρέσινγκ της Ίντερ για Ντιμπάλα, έγινε επαφή με τον εκπρόσωπό του

Στενό πρέσινγκ της Ίντερ για Ντιμπάλα, έγινε επαφή με τον εκπρόσωπό του

Ο Πάουλο Ντιμπάλα είναι δεδομένο ότι θα αποχωρήσει από την Γιουβέντους το καλοκαίρι και η Ίντερ έχει ξεκινήσει ήδη τις επαφές με τον εκπρόσωπο του παίκτη.

Η Γιουβέντους και ο Πάουλο Ντιμπάλα από το ερχόμενο καλοκαίρι θα τραβήξουν χωριστούς δρόμους μετά από επτά χρόνια, καθώς οι δύο πλευρές δεν μπόρεσαν να τα βρουν στην ανανέωση του συμβολαίου του Αργεντινού ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα αναφέρει η Tuttosport, ο εκπρόσωπος του Ντιμπάλα, Χόρχε Αντούν, είχε συνάντηση με τους Μπέπε Μαρότα και Πιέρο Οσίλιο από πλευράς Ίντερ, προκειμένου ο σύλλογος του Μιλάνο να κάνει το επόμενο βήμα για τη διεκδίκηση του ποδοσφαιριστή.

Το μοναδικό κόλλημα στην όλη υπόθεση είναι οι οικονομικές απολαβές του Αργεντινού, καθώς ο Πάουλο Ντιμπάλα αμείβεται με 7,3 εκατομμύρια ευρώ ετησίως από την Γιουβέντους και οι «νεραντζούρι» θα πρέπει να αποδεσμεύσουν κάποιους ποδοσφαιριστές που τα συμβόλαια τους λήγουν το ερχόμενο καλοκαίρι, όπως για παράδειγμα τους Βιδάλ, Αλέξις και Βετσίνο, ενώ δεν αποκλείεται να πωληθεί και ο Λαουτάρο κατά την μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ