Λάτσιο – Σασουόλο 2-1

Λάτσιο – Σασουόλο 2-1

Η Λάτσιο επικράτησε με 2-1 της Σασουόλο και βρέθηκε ξανά στην εξάδα αν και έχει ματς παραπάνω από Ρόμα και Αταλάντα.

Σημαντική νίκη για τη Λάτσιο που επικράτησε της Σασουόλο με 2-1 για την 31η αγωνιστική της Serie A και βρέθηκε ξανά στην εξάδα αν και έχει ματς παραπάνω από Ρόμα και Αταλάντα.

Ο Λατσάρι στο 2′ είχε μία καλή ευκαιρία για τους γηπεδούχους, αλλά πιο κοντά στο γκολ έφτασαν οι φιλοξενούμενοι όταν στο 6′ ο Στρακόσια νίκησε τον Σκαμάκα σε τετ α τετ. Στο 17′ ήρθε τελικά το γκολ όταν ο Λατσάρι έπιασε ένα ωραίο σουτ απότο ύψος της περιοχής κι έκανε το 1-0. Στο 42′ η Σασουόλο «άγγιξε» το 1-1, αλλά η κεφαλιά του Φρατέζι σταμάτησε στο δοκάρι.

Η Λάτσιο μπήκε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και αφού απείλησε πρώτα με τον Ιμόμπιλε στο 49′, έκανε το 2-0 δύο λεπτά αργότερα με προβολή του Μιλίνκοβιτς Σάβιτς. Στο 71′ το απ’ ευθείας κόρνερ του Αλμπέρτο σταμάτησε στο δοκάρι και στις καθυστερήσεις η Σασουόλο μείωσε σε 2-1 με τον Τραορέ, αλλά δεν είχε χρόνο για κάτι περισσότερο.

Λάτσιο: Στρακόσια, Ατσέρμπι, Πάτρικ, Μάρουσιτς, Λέιβα (79’ Κατάλντι), Λατσάρι, Αλμπέρτο (90+3′ Άκπα Άκρπο), Σάβιτς (85’ Μπάσιτς), Τζακάνι, Ιμόμπιλε, Άντερσον

Σασουόλο: Κονσίλι, Αϊχάν, Φεράρι, Κυριακόπουλος (46’ Ροζέριο), Μίλντιρ (74’ Τόλιαν), Ενρίκε, Φρατέζι (74’ Αραουί), Τραορέ, Ντεφρέλ, Σκαμάκα (89′ Ζαμέλε), Ραζπαντόρι.

«Βύθισε» τη Βενέτσια η Σπέτσια

Στο «Αλμπέρτο Πίκο» η Σπέτσια νίκησε με 1-0 τη Βενέτσια κάνοντας άλμα παραμονής κι έστειλε τους Βενετούς ένα βήμα από τη Serie B’. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Γκιασί σε φάση διαρκείας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ