Η Νάπολι «πάτησε» την Αταλάντα και… βλέπει κορυφή! (1-3)

Η Νάπολι «πάτησε» την Αταλάντα και… βλέπει κορυφή! (1-3)

Η Νάπολι πανηγύρισε μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη στο Μπέργκαμο επί της Αταλάντα με 3-1 και έπιασε στην κορυφή την Μίλαν (σ.σ 66 βαθμοί), η οποία, όμως, έχει ένα παιχνίδι λιγότερο.

Μεγάλη νίκη στη μάχη που δίνει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος πέτυχε η Νάπολι, η οποία επικράτησε εκτός έδρας της Αταλάντα με 3-1 για την 31η αγωνιστική της Serie A.

Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι μπορεί να είχε αρκετούς «πονοκεφάλους», καθώς το απουσιολόγιο του ήταν γεμάτο και μάλιστα εκτός ήταν και ο «εκτελεστής» Βίκτορ Οσιμέν, όμως η ομάδα του πέρασε με 3-1 από το Μπέργκαμο.

Ο Λορένζο Ινσίνιε άνοιξε το σκορ από την άσπρη βούλα στο 14ο λεπτό, ενώ 8 λεπτά πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου ο Πολιτάνο διπλασίασε τα τέρματα των φιλοξενούμενων. Στο 58′ οι Μπεργκαμάσκι μείωσαν με τον Ντε Ρουν, αλλά ο Ελμάς τελείωσε το ματς στο 81′, διαμορφώνοντας το τελικό 1-3.

Πλέον οι «παρτενοπέι» βρίσκονται στην κορυφή στην ισοβαθμία με την Μίλαν, έχοντας έναν αγώνα περισσότερο και περιμένουν τι θα γίνει στο αυριανό ματς των «ροσονέρι» με την Μπολόνια, αλλά και στο αποψινό ντέρμπι της Γιουβέντους με την Ίντερ.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Μούσο, Παλομίνο, Ντζιμσίτι (63’ Μέλε), Χάτεμπουρ (46’ Μπογκά), Σκαλβίνι, Τζαπακόστα, Ντε Ρόουν, Φρόιλερ (83′ Πάσαλιτς), Κοουπμάινερς, Μουριέλ (83′ Σισέ), Μαλινόβσκι (46’ Μίραντσουκ)

ΝΑΠΟΛΙ: Οσπίνα, Μάριο Ρουί, Ζέσους, Κουλιμπαλί, Τζανόλι, Ανγκισά, Λομπότκα, Πολιτάνο (59’ Ελμάς), Ζιελίνσκι (69’ Λοσάνο), Ινσίνιε (69’ Ρουίθ), Μέρτενς (88’ Μαλκουί)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ