Ρονάλντο: «Βλέπω Ρεάλ για κατάκτηση του Champions League και Ίντερ για την Serie A»

Ρονάλντο: «Βλέπω Ρεάλ για κατάκτηση του Champions League και Ίντερ για την Serie A»

Το άλλοτε φαινόμενο των γηπέδων έκανε τις δικές του... προβλέψεις, εκφράζοντας την άποψη ότι η Ρεάλ Μαδρίτης θα κατακτήσει το Champions League και η Ίντερ την Serie A.

Τις δικές του… προβλέψεις αναφορικά με τον νικητή του Champions League και της Serie A, έκανε το άλλοτε φαινόμενο των γηπέδων, Ρονάλντο.

Έχοντας υπάρξει ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών, αγωνιζόμενος με τις φανέλες των Αϊντχόφεν, Μπαρτσελόνα, Ίντερ, Ρεάλ και Μίλαν και φυσικά της εθνικής Βραζιλίας, ο Ρονάλντο δραστηροποιείται πλέον στον χώρο του ποδοσφαίρου, μέσω της παρουσίας του στον προεδρικό θώκο της Ρεάλ Βαγιαδολίδ (Segunda Division).

Φυσικά η αγάπη του για το ποδόσφαιρο παραμένει άσβεστη, με τον ίδιο να μην διστάζει να λέει την γνώμη του όταν του ζητηθεί. Το ίδιο έκανε και όταν του ζητήθηκε από τον ιταλικό τηλεοπτικό σταθμό Sky να προχωρήσει σε κάποια πρόβλεψη για την ομάδα που θα κόψει πρώτη το νήμα στη φετινή Serie A, με Ίντερ, Μίλαν και Νάπολι να διεκδικούν το σκουντέτο επί ίσοις όροις, αλλά και όσον αφορά στο Champions League, στο οποίο βρισκόμαστε ένα βήμα πριν τα ημιτελικά.

«Για το σκουντέτο γίνεται ωραία μάχη. Η Ίντερ παίζει καλύτερα αυτή τη στιγμή και πιστεύω, αλλά και ελπίζω, ότι θα είναι εκείνη που θα πάρει το πρωτάθλημα.

Στο Champions League η ομάδα που είναι το φαβορί για να κατακτήσει το τρόπαιο είναι η Ρεάλ.

Γνωρίζει άριστα αυτή τη διοργάνωση ενώ έχει και τον Αντσελότι στον πάγκο, που είναι από τους καλύτερους στον κόσμο», τόνισε ο 45χρονος πρώην στράικερ, για να κάνει επίσης και μία ξεχωριστή αναφορά στον… MVP του φετινού Champions League, Καρίμ Μπενζεμά:

«Ο Μπενζεμά αξίζει τη Χρυσή Μπάλα, το έχω πει εδώ και πολλά χρόνια και έχω δεχτεί κριτική αλλά το αξίζει, είναι ένας σπουδαίος επιθετικός».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ