Σπέτσια – Ίντερ 1-3: «Διπλό» κορυφής για την Ίντερ

Σπέτσια – Ίντερ 1-3: «Διπλό» κορυφής για την Ίντερ

Η Ίντερ επικράτησε με 3-1 της Σπέτσια εκτός έδρας και προσωρινά συγκατοικεί με τη Μίλαν στην κορυφή της Serie A

Ή Ίντερ πήρε αυτό που ήθελε απόψε, καθώς νίκησε τη Σπέτσια εκτός έδρας με σκορ 3-1 για την 33η αγωνιστική της Serie A.

Με ματς περισσότερο οι «νερατζούρι» είναι ισόβαθμοι στην κορυφή με τη Μίλαν στους 69 βαθμούς και περιμένουν να δουν τι θα κάνουν απόψε οι «ροσονέρι», που αγωνίζονται αυτή την ώρα κόντρα στη Τζένοα.

Στο 31′ έγινε το 1-0 με τον Μπρόζοβιτς για την Ίντερ να εκτελεί εντυπωσιακά με σουτ μέσα από την περιοχή, ανοίγοντας το σκορ. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο του αγώνα και στο 73′ έγινε το 2-0 για την Ίντερ. Ο Πέρισιτς σέντραρε από αριστερά και ο Λαουτάρο με προβολή άλλαξε την πορεία της μπάλας και την έστειλε στα δίχτυα.

Η Σπέτσι μείωσε στο 88′ με ωραίο πλασαριστό σουτ του Μαγκιόρ, αλλά η Ίντερ ξαναπήρε προβάδισμα δύο τερμάτων, καθώς ο Σάντσες με κοντινό πλασέ στο 90+3′ διαμόρφωσε το τελικό 3-1 για την Ίντερ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΣΠΕΤΣΙΑ: Προβεντέλ, Αμιάν, Ερλίτς, Νικολάου, Ρέτσα (36’Φερέρ), Μαγκιόρε, Κίβιορ, Μπαστόνι (60’Ενζολά-70’Αντίστ), Κοβαλένκο (46’Τιάγκο Μότα), Γκιάσι, Μάναϊ (60’Βέρντε)

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Ντ’Αμπρόζιο, Σκρίνιαρ, Μπαστόνι (83’Ντε Φράι), Ντούμφριες (75’Νταρμιάν), Μπαρέλα, Μπρόζοβιτς, Τσαλχάνογλου (75’Βιδάλ), Πέρισιτς, Ντζέκο (60’Σάντσες), Κορέα (60’Λαουτάρο)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ