Βενέτσια-Αταλάντα 1-3: Ξανά σε τροχιά Ευρώπης οι «Μπεργκαμάσκι»

Βενέτσια-Αταλάντα 1-3: Ξανά σε τροχιά Ευρώπης οι «Μπεργκαμάσκι»

Τρίποντο... ανάσα από την Αταλάντα, που επικράτησε της Βενέτσια με 3-1 στο Πιερλουίτζι Πέντζο, μπαίνοντας ξανά στο κόλπο της Ευρώπης.

«Φρένο» στο σερί των αρνητικών αποτελεσμάτων έβαλε στο Πιερλουίτζι Πέντζο η Αταλάντα. Η ομάδα του Γκασπερίνι επικράτησε (1-3) εκτός έδρας της Βενέτσια, πλησιάζοντας τις ευρωπαϊκές θέσεις.

Οι «Μπεργκαμάσκι» βρίσκονται και πάλι σε τροχιά Ευρώπης, καθώς ανέβηκαν στους 54 βαθμούς και στο -2 από την 6η Φιορεντίνα. Από την άλλη, η Βενέτσια πολύ δύσκολα θα αποφύγει τον υποβιβασμό στη δεύτερη κατηγορία της χώρας.

Στο 44ο λεπτό, η Αταλάντα άνοιξε το σκορ. Μετά από φάση διαρκείας στα καρέ του Μάενπα, η μπάλα στρώθηκε στον Πάσαλιτς που από κοντά πλάσαρε για το 0-1

Μάλιστα στο 47ο λεπτό ο Ζαπάτα έκανε το γύρισμα για τον Μουριέλ που από κοντά πλάσαρε για το 0-2. Στο 58ο λεπτό η Αταλάντα είχε δοκάρι με τον Μουριέλ και στο 63’ μετά από σέντρα του Τζαπακόστα, ο Κολομβιανός έγραψε το 0-3 με κεφαλιά.

Στο 80ο λεπτό ο Ενσάμ άνοιξε στον Τσρνιγκόι που μείωσε σε 1-3 με σουτ

ΒΕΝΕΤΣΙΑ: Μάενπα, Τσελαρόνι, Ούλμαν, Ματέιου, Σβόμποντα, Κιζάνς (75’ Πέρετς), Αμπαντού, Μπούσιο (62’ Τσρνιγκόι), Ανρί (75’ Ενσάμ), Οκερέκε (62’ Γιόνσεν), Αράμου (81’ Μπα)

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Μούσο, Σκαλβίνι (64’ Ντεμιράλ), Παλομίνο, Ντζιμσίτι, Χάτεμπουρ, Τζαπακόστα, Φρόιλερ (64’ Κοουπμάινερς), Ντε Ρόουν, Πάσαλιτς (76’ Πεσίνα), Μουριέλ (88’ Σισέ), Σαπάτα (77’ Μπογκά)

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ