Νάπολι: Η ήττα από την Εμπολι έφερε ritiro (pic)

Νάπολι: Η ήττα από την Εμπολι έφερε ritiro (pic)

Η διοίκηση της Νάπολι αποφάσισε να… μαντρώσει τους παίκτες και το τεχνικό τιμ, μετά το κάζο με την Εμπολι.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο στρατόπεδο της Νάπολι, μετά την εκτός έδρας ήττα από την Εμπολι με 3-2, για την 34η αγωνιστική της Serie A.

Οι Παρτενοπέι προηγήθηκαν με 2-0 και όλα έδειχναν ότι θα έφταναν στο τρίποντο της νίκης, αλλά οι γηπεδούχοι μέσα σε οκτώ λεπτά (80’ – 88’) πέτυχαν τρία γκολ και ανάγκασαν τον Λουτσιάνο Σπαλέτι και τους παίκτες του να φύγουν με κατεβασμένα τα κεφαλιά από το Stadio Carlo Castellani.

Μια ήττα που άφησε τη Νάπολι στην τρίτη θέση και στο -5 από την κορυφή, με την Ιντερ μάλιστα να έχει και ένα ματς λιγότερο από τους Παρτενοπέι, που έχουν δύο ήττες και μια ισοπαλία στα τελευταία τρία παιχνίδια. Το απογοητευτικό αποτέλεσμα και κυρίως ο τρόπος με τον οποίο ήρθε, προκάλεσε πολύ μεγάλες αντιδράσεις στο εσωτερικό της Νάπολι, με τη διοίκηση της ιταλικής ομάδας να κλείνει τους παίκτες και το προπονητικό τιμ στο αθλητικό κέντρο, μέχρι νεοτέρας.

Απαντες στη Νάπολι μπαίνουν σε «ritiro», με στόχο η ομάδα να επιστρέψει στις νίκες, αρχής γενομένης από το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής με την Σασουόλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ