Σασουόλο – Γιουβέντους 1-2

Σασουόλο – Γιουβέντους 1-2

Η Γιουβέντους χάρη σε ένα γκολ του Μόιζε Κιν επικράτησε με 2-1 στην έδρα της Σασουόλο για την 34η αγωνιστική της Serie A.

Η Γιουβέντους αν και δυσκολεύτηκε χάρη σε ένα γκολ του Μόιζε Κιν στο 88ο λεπτό της αναμέτρησης κατάφερε να επικρατήσει με 2-1 εκτός έδρας της Σασουόλο για την 34η αγωνιστική της Serie A.

H Σασουόλο ξεκίνησε πιο δυνατά την αναμέτρηση και είχε δύο καλές στιγμές στο 10ο λεπτό και στο 17ο λεπτό με τους Ρασπαντότι και Φρατέσι για να ανοίξουν το σκορ. Στο 26ο λεπτό, η ομάδα του Γιώργου Κυριακόπουλου έχασε μεγάλη ευκαιρία να πάρει το προβάδισμα, με τον Μπεράρντι να σουτάρει από το ύψος της μεγάλης περιοχής, υποχρεώνοντας τον Σζέσνι να διώξει σε κόρνερ.

Στο 39ο λεπτό της αναμέτρησης η πίεση της Σασουόλο καρποφόρησε και ο Ρασπαντόρι κατάφερε να κάνει το 1-0 με σουτ μετά από ασίστ του Κυριακόπουλου. Με τη συμπλήρωση των 45 λεπτών στην αναμέτρηση η Γιουβέντους με τον Ντιμπάλα κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 μετά από μπαλιά του Ζακάρια. Έτσι οι δύο ομάδες πήγαν ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Γιουβέντους έγινε πιο πιεστική και τελικά στο 88ο λεπτό της αναμέτρησης χάρη στο γκολ του Μόιζε Κιν κατάφερε να φύγει με το διπλό από την έδρα της Σασουόλο.

Ο 22χρονος Ιταλός έγινε αποδέκτης της μπάλας στην περιοχή, απέφυγε τον προσωπικό του αντίπαλο και με σουτ που πέρασε κάτω από τα πόδια του τερματοφύλακα έκανε το 1-2, χαρίζοντας μια πολύτιμη νίκη στην ομάδα του.

ΣΑΣΟΥΟΛΟ (Αλέσιο Ντιονίσι): Κονσίγκλι, Μούλντουρ, Κίρικες, Αιχάν, Κυριακόπουλος, Λόπεζ, Φρατέσι (88′ Ενρίκε), Μπεράρντι (79′ Ντεφρέλ), Ρασπαντόρι, Τραορέ (79′ Τζούριτσιτς), Σκαμάτσα.

Γιουβέντους (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Σέζνι, Ντε Σίλιο, Ρουγκάνι (55′ Κιελίνι), Άλεξ Σάντρο, Μπερναντέστσι (88′ Μιρέτι), Ντενίλο, Ζακαρια, Ραμπιό, Ντιμπάλα (55′ Βλάχοβιτς), Μοράτα (67′ Κεν).

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ