Όσιμεν: Eνημέρωσε την Νάπολι για επαφές με Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ

Όσιμεν: Eνημέρωσε την Νάπολι για επαφές με Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ

Ο Βίκτορ Όσιμεν φαίνεται πως δεν θα παραμένει στη Νάπολι μετά το τέλος της σεζόν και όπως όλα δείχνουν από την νέα αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζεται στην Premier League.

Ο Βίκτορ Όσιμεν φαίνεται πως διανύει τις τελευταίες του μέρες με την φανέλα της Νάπολι, καθώς σύμφωνα με όσα αναφέρει η «Corriere dello Sport» έχει ξεκινήσει επαφές με ομάδες της Premier League για να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο μάνατζερ του Νιγηριανού επιθετικού, συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις προκειμένου να τον ενημερώσει πως έχει ξεκινήσει επαφές με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Άρσεναλ για μία πιθανή μεταγραφή. Η επιθυμία του παίκτη είναι να συνεχίσει την καριέρα του στην Αγγλία από τη νέα αγωνιστική περίοδο, ωστόσο για να γίνει αυτό θα πρέπει να συμφωνήσει και η Νάπολι με την οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο.

Η ιταλική ομάδα μετέφερε στην πλευρά του παίκτη πως για να πουληθεί θα πρέπει να έχει μία πρόταση τουλάχιστον στα 100 εκατομμύρια ευρώ, νούμερο που είχε προσφέρει τον Γενάρη η Νιουκάστλ αλλά τότε η Νάπολι είχε απαντήσει αρνητικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ