Νάπολι: Ζητάει 100 εκατομμύρια για τον Όσιμεν

Νάπολι: Ζητάει 100 εκατομμύρια για τον Όσιμεν

Σημερινά ρεπορτάζ αναφέρουν ότι η Νάπολι δεν είναι διατεθειμένη να παραχωρήσει τον Βίκτορ Όσιμεν για ποσό μικρότερο των 100 εκατομμυρίων ευρώ.

Η Νάπολι φαίνεται πως έχει ορίσει κατώτατη τιμή για την παραχώρηση του Βίκτορ Όσιμεν τα 100 εκατομμύρια ευρώ, ενώ με κάτι λιγότερο δεν μπαίνουν στην διαδικασία να συζητήσουν την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή.

Έτσι σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της ιστοσελίδας «Fichajes» αναφέρει πως ο Όσιμεν δεν πωλείται για λιγότερο από 100 εκατομμύρια ευρώ, καθώς πολλές ομάδες έχουν ενδιαφερθεί για την απόκτηση του 23χρονου Αφρικανού ποδοσφαιριστή.

Άρσεναλ, Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Νιουκάστλ έχουν ήδη συνδέει το όνομά τους με πιθανή απόκτηση του Όσιμεν, το συμβόλαιο του οποίου με την Νάπολι ολοκληρώνεται το 2025.

Ο Όσιμεν αποκτήθηκε από τη Λιλ το καλοκαίρι του 2020, με την Νάπολι να δαπανά 70 εκατομμύρια ευρώ, μεταγραφή ρεκόρ τόσο συλλόγου όσο και για Αφρικανό ποδοσφαιριστή.

Πάντως το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει πως οι άνθρωποι της Νάπολι δύσκολα θα πουν το «ναι» για να παραχωρήσουν τον Αφρικανό, ακόμα και αν βρεθεί ομάδα που να καλύπτει της απαιτήσεις τους.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ