Γιουβέντους – Βενέτσια 2-1: Με την… ψυχή στο στόμα η «Γηραιά Κυρία» (vid)

Γιουβέντους – Βενέτσια 2-1: Με την… ψυχή στο στόμα η «Γηραιά Κυρία» (vid)

Η Γιουβέντους έστω και δύσκολα νίκησε με 2-1 τη Βενέτσια, χάρη στα γκολ του εορτάζοντα Μπονούτσι (7, 76') - Οι φιλοξενούμενοι είχαν ισοφαρίσει προσωρινά με τον Αράμου (71')

Η Γιουβέντους τα… χρειάστηκε κόντρα στη Βενέτσια, αλλά τελικά πήρε τη νίκη με σκορ 2-1. Ο Λεονάρντο Μπονούτσι, που σήμερα έκλεισε τα 35 χρόνια ζωής, έσωσε τη «Γηραιά Κυρία» από το κάζο κόντρα στην ουραγό της Serie A, καθώς με τα δυο του γκολ στο 7′ και το 76′ έδωσε τη νίκη στους γηπεδούχους.

Οι φιλοξενούμενοι της Βενέτσια, οι οποίοι δίνουν δύσκολη «μάχη» για την παραμονή στην κατηγορία, ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί και διεκδίκησαν όσο μπορούσαν το θετικό αποτέλεσμα.

Ο αρχηγός της Γιούβε όμως «μίλησε» στο τέλος και η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι έκανε ένα ακόμη βήμα προς τη μαθηματική εξασφάλιση των ομίλων του επόμενου Champions League.

Μόλις στο 7′ ο Μπονούτσι άνοιξε το σκορ, αξιοποιώντας κεφαλιά-πάσα του παρτενέρ του, στο κέντρο της άμυνας, Ματάις Ντε Λιχτ. Η Γιουβέντους έχασε ευκαιρίες για το 2-0, αλλά στο 71′ είδε τη Βενέτσια να ισοφαρίζει. Ο Πέρετζ έστρωσε, με το στήθος, στον Αράμου και ο 26χρονος Ιταλός μεσοεπιθετικός, με φοβερό μονοκόμματο σουτ, νίκησε τον Σέζνι, για το 1-1.

Ωστόσο, ο εμβληματικός αρχηγός δεν είχε… πει την τελευταία του κουβέντα και στο 76′ από εκτέλεση κόρνερ ο Ντανίλο έπιασε τη κεφαλιά και ο Μπονούτσι έσπρωξε την μπάλα για το τελικό 2-1.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Γιουβέντους: Σέζνι, Ντανίλο, Μπονούτσι, Ντε Λιχτ, Πελεγκρίνι (59 Σάντρο), Μπερναντέσκι (58’ Ντιμπάλα), Ζακάρια, Μιρετί (79’ Κιελίνι), Ραμπιό, Βλάχοβιτς (79’ Αρτούρ), Μοράτα (69’ Κεν)

Βενέτσια: Μαένπα, Μάτσεγιου (86′ Ουλμάν), Καλντάρα, Σερασόνι, Χαπς (86′ Ορέκεκε), Κρινγόζ (64’ Πέρετζ), Αμπαντού, Βάκα (37’ Φιορντιλίνιο), Κουίσνανς (46’ Κιγίν), Αραμού, Ανρί

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ