Ίντερ – Έμπολι 4-2: Νίκη ελπίδας

Ίντερ – Έμπολι 4-2: Νίκη ελπίδας

Η Ίντερ, αν και βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο, εν τέλει επικράτησε με 4-2 της Έμπολι και συνεχίζει να ελπίζει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος

Βρέθηκε να χάνει με 0-2, όλα πήγαιναν στραβά, αλλά η Ίντερ τα κατάφερε. Νίκησε με σκορ 4-2 την Έμπολι με σπουδαία ανατροπή και παραμένει ακόμη στη διεκδίκηση του Scudetto, όντας στο +1 αλλά με ματς περισσότερο από τη Μίλαν!

Οι φιλοξενούμενοι… πάγωσαν νωρίς-νωρίς τους «νερατζούρι», μόλις στο 5′ λεπτό για την ακρίβεια, με τον Πιναμόντι να πετάγεται μπροστά από τον Σκρίνιαρ και να πλασάρει τον Χάντανοβιτς για το 0-1. Στο 11′ η Έμπολι σκόραρε ξανά με τον Ζουρκόφσκι, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Σαν να μην έφτανε αυτό για την Ίντερ, η Έμπολι έκανε και το 0-2 στο 28′ με γκολ του Αζλάνι. Ωστόσο, η απάντηση ήταν σχετικά άμεση και στα αποδυτήρια οι δύο ομάδες πήγαν με το σκορ στο 2-2. Αρχικά, ο Ρομανιόλι με αυτογκόλ στο 40′ έκανε άθελά του το 1-2 και ο Λαουτάρο Μαρτίνες με πλασέ στο 45′ ισοφάρισε σε 2-2.

Η πίεση της Ίντερ για τρίτο τέρμα ήταν ασφυκτική από το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και στο 64′ ο Αργεντινός φορ πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, ολοκληρώνοντας την ανατροπή (3-2).

Το τελικό 4-2 διαμόρφωσε ο Αλέξις Σάντσες στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Σκρίνιαρ, Ντε Φράι, Ντιμάρκο (71’Ντ’Αμπρόζιο), Ντούμφρις (77’Ντάρμιαν), Μπαρέλα, Μπρόζοβιτς, Τσαλχάνογλου (71’Βιδάλ), Πέρισιτς, Κορέα (82’Σάντες), Λαουτάρο (71’Ντζέκο).

ΕΜΠΟΛΙ: Βικάριο, Φιαμότσι (78’Μπενάσι), Ρομανιόλι, Λουπέρτο, Παρίζι, Στούλατς (68’Ισμαΐλι), Αζλάνι, Μαντινέλι, Μπαϊράμι (61’Χέντερσον), Ζουρόφσκι (61’Ντι Φραντσέσκο-68’Κουτρόνε), Πιναμόντι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ