Νάπολι – Σασουόλο 6-1: Ξέσπασμα…

Νάπολι – Σασουόλο 6-1: Ξέσπασμα…

Η Νάπολι επανήλθε στις νίκες μετά από τρία σερί κακά αποτελέσματα που την έθεσαν εκτός τίτλου, διαλύοντας με 6-1 στο «Ντιέγκο Μαραντόνα» τη Σασουόλο.

Το κάζο της προηγούμενης αγωνιστικής με την Έμπολι, αλλά και γενικότερα τα τελευταία κακά αποτελέσματα της Νάπολι στο πρωτάθλημα (ένας βαθμός σε τρία ματς), είχαν θέσει την ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι εκτός διεκδίκησης του τίτλου. Η διοίκηση αποφάσισε ritiro κλείνοντας τους παίκτες στο προπονητικό κέντρο και αυτό φαίνεται πως απέδωσε, με τους «παρτενοπέι» να ξεσπούν στη Σασουόλο την οποία διέλυσαν με 6-0 στο «Ντιέγκο Μαραντόνα» και μείωσαν στο -4 από τη Μίλαν, έχοντας όμως ματς παραπάνω κι ενώ απομένουν τρεις αγωνιστικές.

Το παιχνίδι ήταν παράσταση για έναν ρόλο από το ξεκίνημα αφού μόλις στο 2ο λεπτό η Νάπολι είχε δοκάρι με τον Οσιμέν και πέντε λεπτά μετά ήρθε το 1-0 με κεφαλιά του Κουλιμπαλί από εκτέλεση κόρνερ. Από νέο κόρνερ στο 15′ ο Οσιμέν έκανε το 2-0 με νέα κεφαλιά και στο 19′ ήρθε και το 3-0 όταν από ασίστ του Οσιμέν, ο Λοσάνο από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Οι γηπεδούχοι έκαναν ό,τι ήθελαν στο ματς και δύο λεπτά μετά έφτασαν και σε τέταρτο γκολ χάρη σε όμορφο σουτ του Μέρτενς.

Η Νάπολι συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 54′ ο Ρουίθ έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Μέρτενς από κοντά πλάσαρε για το 5-0 ενώ με τη συμπλήρωση 80 λεπτών ο Ραχμάνι με πλασέ από το ύψος του πέναλτι έκανε και το 6-0. Το μόνο που κατάφερε η Σασαουόλο ήταν να μειώσει σε 6-1 με τον Λόπες στο 87′.

Νάπολι: Οσπίνα, Ρουί (82’ Γκουλάμ), Κουλιμπαλί, Ντι Λορέντζο (82’ Τζανόλι), Ραχμάνι, Ρουίθ (77’ Ντέμε), Μέρτενς, Ινσίνιε, Ανγκισά, Λοσάνο (77’ Πολιτάνο), Οσιμέν (77’ Ελμάς)

Σασουόλο: Κονσίλι, Φεράρι, Κίρικες (46’ Αϊχάν), Μίλντιρ, Ροζέριο, Ντζούριτσιτς (25’ Ενρίκε), Λοπές, Φρατέζι (72’ Μανιανέλι), Σκαμάκα (46’ Ντεφρέλ), Μπεράρντι, Ραζπαντόρι

«Βύθισε» κι άλλο την Κάλιαρι η Βερόνα

Η αδιάφορη βαθμολογικά Βερόνα (αν και έχει μαθηματικές ελπίδες για έξοδο στην Ευρώπη) επικράτησε με 2-1 στη Σαρδηνία της Κάλιαρι και την έβαλε σε μεγάλους μπελάδες όσον αφορά στην παραμονή. Η ομάδα του Λυκογιάννη, ο οποίος έμεινε στον πάγκο, παρέμεινε μεν στο +3 από τη ζώνη του υποβιβασμού, έχοντας όμως δύο ματς παραπάνω από τη Σαλερνιτάνα κι ένα από την Τζένοα που ακολουθούν έκαστες με τρεις βαθμούς λιγότερους.

Μπαράκ και Καπράρι έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στη Βερόνα από το ημίχρονο και η Κάλιαρι το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει σε 1-2 με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ζοάο Πέδρο στο 57′.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ