Μίλαν: Ξεπερνούν τις 200.000 οι αιτήσεις για ένα εισιτήριο απέναντι στην Αταλάντα

Μίλαν: Ξεπερνούν τις 200.000 οι αιτήσεις για ένα εισιτήριο απέναντι στην Αταλάντα

«Τρέλα» επικρατεί στις τάξεις των οπαδών της Μίλαν, καθώς ο σύλλογος έχει δεχθεί πάνω από 200.000 για εισιτήρια ενόψει του τελευταίου εντός έδρας αγώνα της ομάδας που μπορεί να της δώσει το πρωτάθλημα.

Κάτι παραπάνω από μία δεκαετία είναι χωρίς πρωτάθλημα πολύς καιρός για έναν σύλλογο όπως η Μίλαν και οι οπαδοί της ομάδας το γνωρίζουν πολύ καλά.

Οι «ροσονέρι» χρειάζονται νίκες στα δύο τελευταία τους παιχνίδια ώστε να μην τους ενδιαφέρει τι θα κάνει η Ίντερ και έτσι να φτάσουν στην κατάκτηση του Σκουντέτο.

Όπως είναι φυσικό επικρατεί… τρέλα στις τάξεις των οπαδών της ομάδας, καθώς γίνεται πανικός για ένα μαγικό χαρτάκι ενόψει του τελευταίου εντός έδρας αγώνα στο «Σαν Σίρο», όπου η Μίλαν θα αντιμετωπίσει την Αταλάντα.

Ήδη έχουν γίνει πάνω από 200.000 αιτήσεις για ένα εισιτήριο από τους φίλους του συλλόγου, ενώ από τις 2 Απριλίου είχαν ήδη πουληθεί 15.000.

Επιπλέον έχουν φύγει άλλα 10.000 σε φιλάθλους από το εξωτερικού και έτσι το γήπεδο αναμένεται ασφυκτικά γεμάτο, ώστε οι οπαδοί των «ροσονέρι» να σπρώξουν την ομάδα τους προς το πρωτάθλημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ