«Ανακοινώνεται τη Δευτέρα η επιστροφή Πογκμπά στη Γιουβέντους»

«Ανακοινώνεται τη Δευτέρα η επιστροφή Πογκμπά στη Γιουβέντους»

Η μεγάλη επιστροφή του Πολ Πογκμπά στη Γιουβέντους αναμένεται να επισημοποιηθεί τη Δευτέρα (16/05) σύμφωνα με το Tuttosport.

Η επιστροφή του Πολ Πογκμπά στην Γιουβέντους φαίνεται πως είναι θέμα ωρών, καθώς σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα αναμένεται να ανακοινωθεί τη Δευτέρα (16/5) από την «Μεγάλη Κυρία».

Δημοσίευμα του Tuttosport αναφέρει ότι η μεταγραφή του Γάλλου αναμένεται να ανακοινωθεί τη Δευτέρα (16/05), με τον 29χρονο να φοράει ξανά τη φανέλα της «Μεγάλης Κυρίας» του ιταλικού ποδοσφαίρου μετά από έξι χρόνια.

Το συμβόλαιο του Πολ Πογκμπά ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και δύσκολα θα συνεχίσει στους «κόκκινους διάβολους» και τη νέα σεζόν. Το πιο πιθανό είναι πως δεν θα είναι ούτε στα πλάνα του Έριν Τεν Χαγκ του τεχνικού της Μάντσεστερ.

Σύμφωνα το ίδιο ρεπορτάζ, η Γιουβέντους θα επισημοποιήσει την την επιστροφή του Γάλλου μέσου, ο οποίος θα αμείβεται με 7,5 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο, και τονίζεται ακόμη ότι η μάνατζερ του, Ραφαέλα Πιμέντα, θα συναντηθεί με τους διοικούντες, προκειμένου να συζητήσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες για τη συμφωνία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ